Нови промени и нови заглавия през следващата седмица по българските телевизии

През следващата седмица българските телевизии ще предложат на своите зрители нови промени и нови продукции...

Считано от 8-ми март (петък) стартира американската продукция "Престъпления и страсти". Поредицата, чието оригинално заглавие е "Desire" ще се излъчва всеки делничен следобед от 16.00 часа в ефира на най-гледаната българска национална телевизия БТВ. Епизодите от криминалната драма ще се излъчват до 17.00 часа, замествайки тези на друга американска продукция - "Американска наследница" (American Heiress").

Очакваният 5-ти сезон на комедийната българска сага "Столичани в повече" стартира от 6-ти март (сряда). Промяна в излъчването на сериите на продукцията със Силвия Лулчева и Ернестина Шинова няма да има - разписанието си остава същото: сряда, 21.00 часа по БТВ.

От 2-ри и 10-ти март (събота и неделя) стартират две хитови американски продукции. На първата дата стартира "Предградие", чиито епизоди ще се излъчват всяка събота от 15.30 часа. На втората дата стартира "Монк", чиито епизоди ще се излъчват всяка неделя от 15.00 часа по БТВ.

От следващата седмица (4 - 10 март) излъчването на премиерната американска продукция на ABC "Касъл", която в момента се излъчва от вторник до четвъртък в 20.00 часа премества излъчването си във вторник. На 5-ти март (вторник) ще бъдат излъчени 2 епизода от 4-ти сезон от "Castle", като занапред разписанието ще бъде следното: всеки вторник, 20.00 до 22.00 часа, по два епизода по НоваТВ.

От 8-ми март (петък) стартира друга американска продукция, която ще се позиционира в късния прайм-тайм. Името, под което тя ще върви ще бъда "Осмо чувство", като ще се излъчва всяка делнична вечер от 23.45 часа по НоваТВ, продължавайки до 00.45 часа.

6 коментара:

Теленовелас Новини каза...

Здравейте,
Напоследък влизам доста често в блога Ви и забелязвам доста груби грешки. Не вярвам, че сте се разсеяли, а просто не сте доразбрали. По-добре ги оправете навреме:
- "Диво СЪРЦЕ", не "Диво ЦВЕТЕ";
- "Love.net" отдавна направи своята телевизионна премиера по Нова Телевизия;
- "Модна къща" ще се излъчва не в 22 ч., а в 21 ч.
- "Цената на славата" започна днес, а не на 26-ти февруари, т.е. утре;
- "Събеден спор" ще се излъчва всяка събота и неделя, а не само в събота.
Има и още доста, които забелязах, но те вече са на отминали неща, т.е. вече няма смисъл да ги коригирате.
Пиша този коментар не за да Ви се подиграя или нещо подобно, а да Ви помогна, за да сте по-коректни.
Поздрави!

Анонимен каза...

bravo elena ivanova mnogo dobre kazano parvo da proveriavat sled tova da pishat

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Стараем се да не допускаме грешки, но не можем по всяко време да следим за новините около телевизионния ефир и блога. Поддържаме още един сайт - ПРЕДАВАНИЯ в България, възможно най-бързо правим снимките към публикациите ни, следим резултатите от анкетите, проверяваме колкото се може по-често източниците ни... Никой не е безгрешен, и вие сте правили много грешки! В най-скоро време ще поправим тези грешки в публикациите.

До 2-ри коментар:
След като не ви харесва блога и дейността ни не ни посещавайте, много е лесно.

Анонимен каза...

te mogat da praviat greshki no pone gi popraviat na vereme i slushat kakvo im kazvat xorata a ne se nadyvat ne ni poseshtavaite nz si kvo

Анонимен каза...

Ще дaдете ли по-обемнa информaция около сериaлa "Дестилирaнa любов" ?

Анонимен каза...

Здравейте кой сериал следва след приключването на "Огнено сърце"?!?

Предоставено от Blogger.