"Трима братя, три сестри" и "Модна къща" с повторения от 4 март по БТВ Лейди

Считано от 4-ти март (понеделник) в ефира на канала от семейството на bTV Media Grouop насочен към дамите - БТВ Лейди ще стартират повторения на две легендарни и обичани от публиката продукции.

От горе-упоменатата дата в ефира на БТВ Лейди стартира поредното повторение на най-обичаната и гледана в България мексиканска продукция на Telemundo "Трима братя, три сестри". Епизодите на драматичната сага, чието второ повторение приключи буквално преди месеци, ще се излъчват всяка делнична вечер от 23.00 часа в ефира на дамският канал. Те ще продължават до 00.00 часа, като ще бъдат с продължителност от около 45 минути без реклами (60 минути със). За тези, на които часът на излъчване на "Трима братя,три сестри" не е удобен, БТВ Лейди ще предлага повторения на епизодите, които ще стартират на 5-ти март (вторник) и ще се позиционират всеки делничен ден от 11.00 часа.

От 4-ти март (понеделник) стартира и обещаното повторение на американската продукция "Модна къща" (Fashion House). Епизодите ще се излъчват всяка делнична вечер от 22.00 часа по БТВ Лейди, изправяйки се в пряк двубой срещу премиерната турска приказка "Огнено сърце" по Диема Фемили. БТВ Лейди ще предлага и повторения на щатската драма, които стартират на 5-ти март (вторник) от 09.00 часа.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.