Промени в стартовите дати на новите продукции заради извънредните емисии новини за ескалиралата ситуация в цяла България

Поради ескалиралата ситуация в цяла България, в последните дни българските национални телевизии излъчваха извънредни емисии новини, някои от, които в часовите пояси на сериалите на дадените медии.

Старта на първото повторение на "Цената на славата" ще бъде излъчен ден след официалното му обявяване. Първият епизод няма да се излъчи на 25-ти февруари (понеделник), както бе обявено първоначално, а ден по-късно - на 26-ти февруари (вторник). Стартовия час и дните на излъчване, обаче се запазват - всеки делничен ден от 13.30 часа.

Освен промяната в стартовата дата на "Цената на славата", в ефира на НоваТВ ще настъпят и постоянни промени.

Считано от 2-ри март (събота) съдебното предаване с водещ Нана Гладуиш "Съдебен спор" ще се излъчва вече и в съботните преди обеди. Така, седмичните епизоди от формата ще бъдат два, като промяна в часовия пояс на предаването няма да има - то си остава 11.00-12.00 часа.

Отново от 2-ри март (събота) стартира новото публицистично предаване, което ще замести тези на напусналия НоваТВ Мартин Карбовски "Карбовски директно" и "Отечествен фронт". То ще е под наименованието "Дикоff", като ще се излъчва всеки съботен следобед от 16.00 до 19.00 часа, а негов водещ ще бъде доказалия се като журналист Сашо Диков.

В стартовата дата на един от новите турски сериали на БТВ също ще настъпи промяна. Новата продукция с Кенан Имирзалъоулу "Диво цвете" ще стартира ден по-късно от първоначално обявената дата. Вместо на 25-ти февруари (понеделник) новата продукция ще стартира на 26-ти февруари (вторник), запазвайки старите си дни на излъчване и часови пояс - всеки делничен ден от 13.30 часа.

2 коментара:

Анонимен каза...

кво диво цвете - диво сърце!!!!!

Анонимен каза...

Divo Prase po to4no :D xaxa

Предоставено от Blogger.