Пролетният телевизионен сезон идва и по НоваТВ...

След като преди дни ви информирахме за новите заглавия и новите сезони през пролетният телевизонен сезон на БТВ, днес идва ред и на тези по втората по отношение на рейтинг данни телевизия у нас - НоваТВ.

Считано от 6-ти март (сряда) стартира дългоочакваният музикален риалити формат "Като две капки вода". Изданията от него ще се излъчват всяка сряда от 20.00 часа по 2 часа до 22.00 часа по НоваТВ. Ексклузивно можете да разберете кои ще бъдат първите 4 звезди, които ще се включат в предизвикателството от ПРЕДАВАНИЯ в България.

От 11-ти март (понеделник) започва танцувалното риалити шоу на НоваТВ - "Dancing Stars". То ще се излъчва всеки понеделник и петък от 20.00 часа. Изданията от него ще продължават до 22.00 часа, като именно заради старта му се преустановява излъчването на шоуто с водещ Гала "Имаш поща". Рекламното промо можете да гледате от тук.

От 12-ти март (вторник) излъчването на благотворителните издания от шоуто "Стани богат" се премества във ден вторник. Промяна в часовия слот, в който се излъчва предаването с водещ Николай Кънчев няма да има, като то си остава от 20.00 до 22.00 часа.

От 7-ми март (четвъртък) ще стартира и дългоочакваният нов сезон на комедийното шоу на Global Films "Пълна лудница". Те ще се позиционират всеки четвъртък от 20.00 до 21.00 часа по НоваТВ.

Отново от 7-ми март (четвъртък) стартира дългоочакваният четвърти сезон на комедийната българска продукция "Етажна собственост". Сериите от панелната история ще се позиционират отново всеки четвъртък от 21.00 до 22.00 часа.

От 19-ти март (вторник) пък започва американската продукция "Престъпни намерения", която ще се излъчва всеки делничен ден от 22.30 часа, замествайки епизодите на "От местопрестъплението".

На 28 февруари (четвъртък) пък ще бъде излъчен последният епизод от 1-ви сезон на комедийното шоу "Шатра".

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.