Пролетният телевизионен сезон идва с пълна сила по БТВ

С настъпването на променливият месец март, който дава началото на един от най-очакваните и коментирани телевизионни сезони, а именно пролетният, в ефира настъпват и множество промени и нови заглавия. Но пролетният телевизионен сезон ще започне малко по-рано от очакваното за най-гледаната телевизия у нас - БТВ.

Считано от 25-ти февруари (идния понеделник) стартира една по-стара турска поредица в ефира на най-гледаната телевизия у нас, с наименованието "Диво цвете". Продукцията от 1988 година, която е със звездното участие на любимия от "До последен дъх" и "Езел" актьор - Кенан Имирзалъоулу ще се излъчва всеки делничен ден от 13.30 часа, замествайки друга такава - "Женско царство". Сериите на "Deli Yürek" ще продължават до 15.00 часа всеки делничен ден, когато започват тези на "Призракът на Елена".

От 2-ри март (събота) пък стартират нови сезони на стари предавания, както и съвсем нови продукции. Новите сезони на "Предай нататък" и "НепознатиТЕ", стартират на горе-упоменатата дата, съответно от 20.00 и 15.00 часа, като първото продължава 2 часа до 22.00 часа, а второто 1 час до 16.00 часа.От тогава пък стартира новото светско предаване с водещ Петя Дикова "COOL...T", което ще бъде с продължителност от 1 час и 30 минути до 17.30 часа, когато пък започва нов сезон на криминалното предаване "Хрътките" до 19.00 часа. От 22.30 часа пък всеки уикенд ще се излъчват нови издания от комедийното шоу "Аламинут".

От месец март седмичните епизоди на турската продукция "Огледален свят" ще намалят с цели 2 епизода. От идния месец те ще бъдат вече само 3 на брой, като ще се предлагат от понеделник до сряда от 20.00 до 21.00 часа.

Съвсем скоро през март, стартира и рекламираният нов сезон на "Маганс - Предизвикателството".Вече са ясни и денят и часът на излъчване, в който ще се позиционира музикалното шоу с продуцент 7/8 - четвъртък от 20.00 до 21.00 часа.Обявяването на датата на старт очаквайте на по-късен етап, при излизане на такава информация.

От 6-ти март (сряда) стартира дългоочакваният нов пети сезон на най-успешният комедиен български сериал "Столичани в повече". Промяна в излъчването на новите серии няма да настъпва - те ще се предлагат отново всяка сряда, от 21.00 часа по БТВ.

На следващия ден, 7-ми март (четвъртък) пък стартира новият втори сезон на българският мюзикъл "Революция Z: Секс, лъжи и музика". И при излъчването на тази нашенска продукция няма да настъпват промени - то си остава всеки четвъртък, от 21.00 часа по БТВ.

Дълго рекламираното комедийно шоу с водещи Краси Радков и Иво Сиромахов "Младост 5" стартира на 8-ми март (петък). То ще се излъчва всяка петъчна вечер, от 20.00 часа в ефира на БТВ, замествайки приключващият 3-ти сезон на българският ситком "Домашен арест".

От 10-ти март (неделя) стартира новият сезон на научно-популярното предаване с водещ Башар Рахал "Големите загадки". Със започването на 2-ри сезон то се премества в неделните следобедни часове, от 15.00 до 16.00 часа.

На 24-ти март (неделя) пък ще бъде излъчен последният епизод от трети сезон на "Седем часа разлика", като това ще бъде и окончателния финал на българската продукция за телевизионния ефир. Желаем да съобщим, че драматичната сага ще бъде продължена под форма на книга с автор Любен Дилов-син.

7 коментара:

Анонимен каза...

Pak li turski bokluci 6te ima ebasi horata sa :x

Анонимен каза...

Щом "Като две капки вода" стартира на 6 март (сряда), тогава какъв ще е графикът за излъчване на "Шатра"? Във вторник и четвъртък ли ще се излъчва?

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Наистина решението на БТВ не е много справедливо,но всички очаквахме,че ще стартира именно сериал от тази народност,и ето,то вече е факт.

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Първият сезон на "Шатра" приключва на 28 февруари (четвъртък) от 21.00 часа по НоваТВ.Очаквайте разписанието на програмната схема за месец март на НоваТВ до дни...

Анонимен каза...

Щом "Седем часа разлика" приключва на 24 март, това означава ли, че трети сезон има 23 епизода? Какво точно е положението на сериала?

Анонимен каза...

А имате ли информация кога започва "Фамилията"?

Анонимен каза...

Здравейте,
Наистина решението на БТВ не е много справедливо,но всички очаквахме,че ще стартира именно сериал от тази народност,и ето,то вече е факт.

Защо да не справедливо е вие какво сте очаквали. По добре това отколкото някое повторение, пък и никой никого не кара да гледа насила нещо което не иска :)

Анонимен каза...

ОТГОВОРЕТЕ НА КОМЕНТАРИ 4 И 5 !!!!

Предоставено от Blogger.