"Времето лети" (Öyle Bir Geçer Zaman Ki) и "Малки тайни" (Küçük Sırlar) с повторения от 4-ти март по БТВ Лейди, старта на "Модна къща" отново се отлага

Считано от 4-ти март (идния понеделник) в ефира на дамската медия БТВ Лейди стартират повторенията на два турски сериала, излъчени преди по БТВ.

На горе-упоменатата дата започва повторението на една от най-успешните турски продукции правени някога - "Времето лети". Епизодите от драматичната сага ще се въртят всяка делнична вечер от 21.00 часа по БТВ Лейди. Те ще продължават до 22.00 часа, когато стартира повторението на американската новела "Кашмирена мафия". Сериите от "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" както е оригиналното заглавие на поредицата ще бъдат с продължителност от около 45 минути без реклами (60 минути със). Повторенията им ще стартират на 5-ти март, излъчвайки се всяка делнична сутрин от 09.00 часа по БТВ Лейди. Желаем да припомним, че в звездния каст на "Времето лети" се включват Айча Бингьол, Еркан Петеккая, Арас Булут Ийнемли, Фарах Зейнеп Абдуллах и други.

Отново от 4-ти март (понеделник) стартира дългоочакваното повторение на ниско-рейтинговата турска продукция "Малки тайни". Тийн-драмата ще се предлага всяка делнична вечер в късния прайм-тайм на БТВ Лейди - 23.00 часа. Епизодите от "Küçük Sırlar" както е оригиналното заглавие на поредицата на турски език ще продължават до 00.00 часа, като те ще бъдат с продължителност от около 45 минути без реклами (60 минути със). В звездния каст на "Малки тайни" се включват Синем Кобал, Мерве Болююр и други. Повторения на сериите от продукцията на турската StarTV ще се предлагат на следващия ден от 11.00 часа по БТВ Лейди, стартирайки от 5-ти март (вторник).

Междувременно желаем да обявим, че за пореден път дългоочакваното повторение на американската легенда "Модна къща" се отменя, този път заради старта на повторението на "Времето лети".

2 коментара:

Теленовелас Новини каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Анонимен каза...

Има промяна в таймслота на излъчване на "Времето лети" и "Малки тайни".
По горе сте написали, че ще се излъчват Всяка делнична сутрин, но има промяна. В програмата за ЧТ ги няма и двата. :)
Ето вижте:
http://www.btv.bg/programata/id/9/day/2013-03-07/
Коментарът ми няма отрицателна насока, стремя се да Ви помагам, ако открия грешки. Не ме разбирайте погрешно.
Успех на Админа със сайта. :)

Предоставено от Blogger.