СЕРИАЛИ в България на 2 години!

Точно преди 2 години на днешната дата стартирахме дейността на едно от най-предпочитаните места за научаване на новите промени и новите заглавия в българския ефир - СЕРИАЛИ в България. Ще направим кратка равносметка за постигнатото досега, без да разтягаме локумите, както се казва...

През тези две години дневните ни посещения се покачиха до 1500, като към тези дни те са над 700. С това се класираме на второ място за най-посещаван блог за сериали и теленовели.

През тези две години създадохме много поредици и проекти, като за първите можем да дадем пример с "Новите продукции в...", "Краят наближава за някои сериали" и други, а за вторите - "СЕРИАЛИ в България: Телевизията" и "ПРЕДАВАНИЯ в България".

През тези две години сключихме партньорства с Telenovelas NewsTelenovelas Chsimes и прекратилия работата си през есента на миналата година - Telenovelas Bulgaria.

През тези две години създадохме над 100 анкети, в които съвсем безплатно, запазвайки анонимност можехте и в момента можете да изразявате мнението си по важна тема от телевизионния екран.

През тези две години създадохме добавки към началната ни страница, които даваха повече възможности на потребителите. Такива например са "Архив на блога", "Общо посещения", "Хронология на посещенията", "Google Преводач", списък с "Популярни публикации" и други.

През тези две години организирахме много нови конкурси и състезания, някои от които постигаха голям успех и им се създаваха втори издания, други неуспешни с нито един участник.

През тези две години създадохме много профили в едни от най-известните социални мрежи, като FacebookTwitterAsk.fmVbox7 както и e-mail адреса ни seriali.bg@abv.bg.

През тези две години създадохме много нови и интересни страници, като "Новините от TV екрана", "Новините на Ваня, Ивка и Йоана", "Резултати от седмичните анкети", "Всичко за нас" и други.

Благодарим ви за това, че и през изминалата година ни се доверихте. Надяваме се още много дълги години да бъдем заедно.
С големи благодарности, екип: СЕРИАЛИ в България!

2 коментара:

Анонимен каза...

Честит рожден ден!
Пожелаваме ви още дълги години съществуване,много повече посещения и само приятни изненади когато си влезете в блога.Успех и за напред.
Димитър Димов
Telenovellas Bulgaria.

Теленовелас Новини каза...

Честит рожден ден! Много творчески успехи!

Предоставено от Blogger.