"Времето лети" (Öyle Bir Geçer Zaman Ki) се завръща на 11 декември от 20.00 часа по БТВ

След като в понеделник (26 ноември) по най-гледаната и рейтингова българска телевизия,а именно по БТВ се завъртя рекламата на продължението на "Времето лети",но точната дата и час не бяха обявени,то днес медията пусна промо към премиерните серии с точна дата и точен час.

Считано от 11 декември (вторник) по БТВ започва излъчването на дългоочакваното продължение на един от най-любимите турски сериали на българската публика,съдържащ множество житейски поуки и разказващ за трудния живот на семейство Акарсу,а именно това на "Времето лети".Сериите от най-скъпата продукция на турската телевизия Kanal D ще се въртят от 20.00 часа,като за съжаление към този момент не можем да обявим и дните,в които ще се позиционират,поради началото на новия телевизионен зимен сезон,който най-вероятно ще наложи промени в програмите на повечето български медии,като със започването му ще бъдат спрени българските сериали и риалити формати по БТВ и на тяхно място ще започнат нови продукции,една от които е именно "Времето лети".

Желаем да добавим,че продължението на "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" както е оригиналното заглавие на турски език ще замести приключващата на 10 декември (понеделник) също толкова обичана турска поредица "Пепел от рози",чийто последни два епизода ще бъдат излъчени от 20.00 до 22.00 часа,като най-вероятно те ще изведат БТВ на първо място сред останалите медии и ще привлекат двойно повече зрители,както стана с финала на "Листопад" през януари тази година.

Повече информация за дните,в които ще се излъчва "Времето лети" ще обявим утре,в блога,когато ще получим програмните схеми на телевизиите за седмицата (10-16 декември).

9 коментара:

Анонимен каза...

"Времето лети" е прекрасен сериал ! Нямам търпение да започне !

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
И ние сме на това мнение,сериала е наистина страхотен и си заслужава гледането.От всички други програми,които предлагат останалите медии ще изберем "Времето лети"-следим го от самото начало и с нетърпение очакваме новите серии.

Анонимен каза...

Golemi ste turci predpo4itate turskoto pred LATINOTO , kreteni ?

Unknown каза...

Много е хубав сериалът , аз вече гледам 3 сезон, стархотен е .

Пепел от рози е 175 епизода, съответно финала няма да е в понеделник на 10 Декември 2012 .

Админ каза...

До 3-ти коментар:
Здравейте,
Всеки има право на мнение,едни харесват повече турските,други повече латиното.Ние харесваме и двата жанра,като имаме по няколко любими и от двата.

До 4-ти коментар:
Здравейте,
След като "Времето лети" стартира на 11 декември,то "Пепел от рози" приключва на 10 декември.Може би имате грешка в изчисленията на епизодите.

Unknown каза...

Изчисленията са верни :
еп. 171 - 06.12.2012 (тука свършва 78.епизод)
еп. 172 - 173 (79.епизод)

еп.174 - 175 (80.епизод)


Финала сигурно ще бъде след старта на Времето лети , Вие ще публикувате стартофият час на финала, който ще бъде след като продължи сериалът Времето....това , сами ще се убедите в думите ми, ако се замислите.

Анонимен каза...

gleidaite be ,gledaite skasaite se ot rev

Анонимен каза...

oooo ne aman ot tiq tyrski seriali pfyyyy

Анонимен каза...

tyrski 6izofreni4ni seriali ,nikoi v realniq jivot ne reve na vseka sekynda kat malymen kakvato i istoriq da ima v jivota .Xorata se borqt ,a ne kato v tyrskoto zalaga6ti na salzite i na sly4ainostite kakto ima6e v Zabraneniq plod

Предоставено от Blogger.