Статия от списанието:Клюки за любимите актьори (ноември)

Здравейте отново,драги читатели,
Днес (2 ноември) ще имате възможността да прочетете най-пикантните клюки около вашите любими актьори през изминалия месец ноември.

Близнаците на Жаклин Бракамонтес и Мартин Фуентес ще носят техните имена:
Жаклин Бракамонтес и Мартин Фуентес вече са избрали имена за близнаците,които очакват през идната пролет.Те ще носят техните имена:Жаклин и Мартин.Новината беше лично потвърдена от актрисата в Radio Formula."Бременността е голяма благословия,защото идват Жаки и Мартин,колко сме оригинални.Не го мислихме много",коментира през смях актрисата.

Адамари Лопес издава книга за живота си:
Адамари Лопес изненада феновете си с изненада,че пише книга за живота си,която ще бъде на пазара съвсем скоро."След като преминах през множество битки,пред които ме изправи животът,със смирение и много смелост бих искала да споделя с вас моята история."Viviendo" ("Живеейки") ще излезе на пазара на 31 декември,представям ви корицата на първата ми книга.Надявам се,че ще ви хареса".(Корицата можете да видите от снимката по-горе).

Аарон Диас и Кейт Дел Кастийо вече са разведени:
Аарон Диас и Кейт Дел Кастийо вече са официално разведени,след като през юли 2011 година обявиха публично раздялата си след пет-годишен брак."Аарон беше най-красивото,което съм имала и ще продължи да бъде,точно затова решихме да се разделим,за да можем да се обичаме винаги",написа по онова време Кейт.Близо година и половина след раздялата им,процесът по развода най-накрая достигна финалната си точка,а двамата поеха по различни пътища.

Сабине Мусие претърпя операция:
Продуцентът на театралната постановка "Una noche de pasion" ("Една страстна нощ") Омар Суарес потвърди,че актрисата Сабине Мусие ("Моят грях"),която от около два месеца работи в нея,има здравословни проблеми,заради които е напуснала."Не съм говорил със Сабине,но се надявам,че всичко е минало добре,тя е много силна жена и най-вече голяма професионалистка.По време на турнето,което имахме с "Една страстна нощ" не отсъства нито веднъж,макар че имаше силни болки във врата" споделя Суарес.

Освалдо Риос дебютира като продуцент в Холивуд:
Освалдо Риос ще направи своя дебют като продуцент в Холивуд.Актьорът представи новината ексклузивно от страниците на списание Posh."Това е една сбъдната мечта.Нещо,с което планирах да започна да се занимавам,когато навърша 55 години,но ми се случи на 52 и съм изключително щастлив",коментира пуерториканецът.

Благодарим за информацията на нашите приятели от Telenovelas Chismes,който можете да посетите от тук и,в който можете да намерите още много пикантни и интересни новини около живота на вашите любими актьори.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.