Статия от списанието:"Животът на Талия" (3 част)

ноември 30, 2012
Здравейте,драги читатели,
Днес (30 ноември) ще имате възможността да се насладите на последната (3 част)от поредицата,която списание "СЕРИАЛИ в България" предлагаше "Животът на Талия".

Междувременно,славата й расте с всеки изминал ден.През 1998 година Талия пуска на пазара албума "Amor a la mexicana" и се снима във филма "Mambo Cafe".Последният се снима в Ню Йорк,където тя се запознава с Томи Мотола.Завладяващата личност на тогавашния президент на Сони я покорява.

Двамата започват връзка през 1999 година,през което време Талия се снима в теленовелата "Росалинда".Актрисата осъзнава,че Томи е мъжът на живота й и година по-късно,на 14 февруари двамата сключват брак.Насред цялото щастие,което я спохожда,актрисата преживява и един тежък удар през 2002 година,когато отвличат две от сестрите й-Лаура Сапата и Ернестина Соди.За щастие след като е платен откуп,двете са освободени.Този инцидент,обаче,предизвиква тежка криза в отношенията й с Лаура и Ернестина и те в продължение на години не си говорят.

През 2003 година Талия подновява музикалната си кариера с албума "Thalia",който записва на английски и го пуска на англоезичния пазар.През 2004 година издава "Greatest Hits",а през 2005 година "El sexto sentido".Осмелява се да пробва късмета си и като писателка и през 2007 година публикува книгата "Thalia:Belleza!",която става истински хит по продажби.

Единствената неосъществена мечта на Талия е да стане майка.Нещо,което не закъснява и на 7 октомври 2007 година тя и Томи Мотола се сдобиват с първото им дете-дъщеря им Сабина Сакае.4 години по-късно двамата сбъдват мечтата си за втори път,когато на 25 юни 2011 година се ражда синът им Матю Алехандро Мотола.Това щастливо събитие,за съжаление,ще остане белязано завинаги от внезапната кончина на майката на Талия-доня Йоланда Миранда,която умира в дома си в Мексико само месец преди раждането на внука си.

4 коментара:

Unknown каза...

Времето лети се завръща
по БТВ с еп.49
на 11 Декември 2012г. от 20ч.

ДНЕСКА СУТРИНТА ВИДЯХ РЕКЛАМАТА ПО БТВ. !!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

po dobre otkolkoto da be6e ot 16.00 4asa ;)

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Искрено ви благодарим за информацията,която ни предоставяте,но не се учудвайте ако не публикуваме веднага,все пак трябва да се сдобием с подробности и самите ние да видим рекламата.

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Сериала е страхотен и не е като другите турски поредици.Наистина е по-добре да се излъчва в прайм-тайма,така е по-добре и за феновете му и за вас,тези на латино сериалите.

Анонимен каза...

Da jivee LATINOTO NOMER 1 VINAGI :)

Предоставено от Blogger.