Новият сезон на "Под прикритие" стартира от 25 ноември по БНТ1,"Али Макбийл" започва на мястото на "Малки сладки лъжкини" по БТВ Лейди,"Къде е Маги?" вече от 22.30 часа,"Любов извън закона" с поредна промяна

От 25 ноември (неделя) БНТ1 стартира в ефира си новият трети сезон на един от най-успешните български сериали излъчвани някога,а именно "Под прикритие".Сериите на криминалната драма ще се позиционират всяка неделна вечер от 20.45 часа,като ще продължават до 21.45 часа с продължителност 45 минути без реклами (60 със).

Американският хит по света "Али Макбийл" стартира с повторение от 22 ноември (четвъртък) по БТВ Лейди.Сериите на наградения с множество награди за най-добър сериал ще се въртят всеки делничен ден от 22.00 часа,като ще заместят приключващото повторение на 2 сезон на друга също толкова популярна поредица "Малки сладки лъжкини",чийто последен епизод ще бъде излъчен ден по-рано,на 21 ноември (сряда).

От тази неделя (11 ноември) най-вероятно заради ниския рейтинг БТВ за пореден път променя часовия пояс на най-големия провал на медията досега,а именно на "Къде е Маги?".От тогава сериите ще се въртят всяка неделна нощ от 22.30 часа до 00.30 часа,като ще бъдат предлагани по два епизода.Интересна информация,която желаем да споделим с вас,е че от БТВ споделиха,че съвсем скоро ниско-рейтинговата сага може да бъде спряна.Доказателство за това е,че екипът на "Къде е Маги?" вече не получава никакви хонорари.

Освен горните промени,БТВ ще заложи и на още една.От 12 ноември (понеделник) излъчването на турската сага "Любов извън закона" отново променя продължителността на епизодите си.Считано от тогава сериите ще започват вече от 18.30 часа и ще продължават до 19.00 часа,от което следва,че те ще бъдат с продължителност от около 25-23 минути без реклами (30 със).Промяната се дължи на новата продължителност на публицистичното предаване "Лице в лице",което отново от 12 ноември ще бъде с продължителност вече 45 минути и ще се излъчва от 17.30 до 18.30 часа.

А повече за новите заглавия в ефира на НоваТВ,Диема и КиноНова можете да прочетете в обновената страница "Новините от TV екрана"...

14 коментара:

Unknown каза...

"Къде е Маги?" с нов час на излъчване

Сериалът вече ще се излъчва
от 22.30 до 00..0 всяка Неделя.

Това е най-големият провал на БТВ, продължавайте в същият дух БТВ.
..................................................................................Хахаххаххаххххххххх..........................................................................
без коментар ............................

Анонимен каза...

Можете ли да се свържете с Diema Family и bTV, за да ги попитате кога ще излъчат "Север-Юг" и какво ще започне на мястото на "Пепел от рози" или да ми дадете имейлите им, за да им пиша аз?

Анонимен каза...

Stiga s tezi turski seriali ve4e ?

Анонимен каза...

Любов извън закона - сериал
с НОВ ЧАС на излъчване
Всеки делник
от 18.30 до 19.00 ч.

Анонимен каза...

Тия тука заспаха посетете новия блог
http://btgtvmania.blogspot.com/

Админ каза...

Ще те помолим да спреш да рекламираш непрофесионалния си блог тук...И не сме "заспали",както казваш имахме причини поради,които не можахме да публикуваме статията.И ако още веднъж си рекламираш нещото си наречено "блог" коментара ти веднага ще бъде изтрит.

Z. Manolov каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Z. Manolov каза...

И това не съм го писал аз. Вашия нали е много професионален не публикувате по 1 седмица. А и с това твърдение доказвате, че не сте професионални щом не знаете кое е блог и кое не е. Никъде не видях да сте обявили причините поради, които не публикувахте статията, така че човека си е прав. А като го изтриете ще докажете и това, че ви е страх от конкуренцията.

Админ каза...

Здравейте,
Отдавна вече не връзваме на тези номера,че не си рекламирате така наречения "блог".Имаме опит,спокойно.И не бъдете толкова сигурни,много добре знаем какво означава блог и професионализъм,влезнахме от любопитство във вашето кътче и от самия външен вид и дизайн си дадохме оценка за него.И не казвайте кой е професионалист и кой го е страх...Вие имате много малко опит,много по-малка дневна посещаемост,общо взето,накъдето тръгвате ние от там отдавна сме се върнали.

Z. Manolov каза...

А как искате да изглежда? Претрупано като при вас с различни ненужни неща като това с последните три коментара. Човек само като кликне на коментари и ще ги види. И нека спрем. Извинявам се за това което не съм написал аз. Приятна вечер!

Unknown каза...

Сериалът "Любов извън закона" от 15.11.2012 (четвъртък) отново започвада се излъчва
от 18:00 до 19:00ч.
Явно кратките епизоди на сериалът са само за тая седмица от Понеделник до Сряда 18:30 до 19:00ч.
Лице в лице от четвъртък 15.11.2012 си връща старият час от 17:30 до 18:00ч.

Информацията е от сайта на БТВ:
http://www.btv.bg/programata/id/9/day/2012-11-15/

Админ каза...

До Кристиян Христов:
Нещата при нас са много по-добре направени от вашата отвратителна заглавна снима с размазани и не толкова любими на публиката звезди,като например образа на Маги от "Къде е Маги?".И колкото и да се мъчите никога няма да бъдете като нас или като останалите два блога,с които сме партньори.

Анонимен каза...

Do kraq na 2012 6te ima li Latino serial po Btv nov :)i kak 6te se kazva toi

Unknown каза...

Сериалът "Любов извън закона"
ВЕЧЕ Е С НОВО ИЗЛЪЧВАНЕ ОТ ПОНЕДЕЛНИК ДО СРЯДА ОТ 18:30 ДО 19:00ч.
ЧЕТВЪРТЪК И ПЕТЪК ОТ
18:00 до 19:00.
При това положение "Лице в лице" ще се излъчва от Понеделник до Сряда от 17:30 до 18:30 и Четвъртък и Петък от 17:30 до 18:00 .

Информацията е от сайта на БТВ
отедел "програма".

Предоставено от Blogger.