Коледни изненади през декември от СЕРИАЛИ в България

С идването на коледните празници екипът на СЕРИАЛИ в България подготвя много изненади и интересни придобивки,които ще бъдат на разположение още от началото на месец декември.

Първата изненада,която почитателите ни могат да очакват още на 1 декември е специално изработеното от дизайнера ни лого,което ще краси блога до 27 декември (включително).То ще бъде съвсем необикновено и интересно със най-високо качество и разбира се,в празнична тема.

Втората изненада,която читателите могат да очакват малко по-късно през месец декември е специалната украса на снимките придружаващи статиите,която също ще придаде коледно настроени във вас.

Третата изненада,която ще допълни настроението са ежедневните поздрави от екипа ни.Всекидневно от дясната страна на блога ще можете да се наслаждавате на най-обичаните и харесвани коледни песни,било то американски,френски,български...

Четвъртата изненада е специалния новогодишен конкурс,който ще бъде организиран в средата на предстоящия месец.Единственото,което можем да издадем,е че в него победителят ще спечели членство в блога и още нещо,което обаче остава в тайна.

Петата и последна изненада е специалния новогодишен скин,който ще краси началната страница от 28 декември до 2 януари (включително).

3 коментара:

Анонимен каза...

Do kraq na 2012 6te ima li Latino serial po Btv nov :)i kak 6te se kazva toi

Unknown каза...

Сериалът "Любов извън закона"
ВЕЧЕ Е С НОВО ИЗЛЪЧВАНЕ ОТ ПОНЕДЕЛНИК ДО СРЯДА ОТ 18:30 ДО 19:00ч.
ЧЕТВЪРТЪК И ПЕТЪК ОТ
18:00 до 19:00.
При това положение "Лице в лице" ще се излъчва от Понеделник до Сряда от 17:30 до 18:30 и Четвъртък и Петък от 17:30 до 18:00 .

Информацията е от сайта на БТВ
отедел "програма".

Анонимен каза...

ZA6TO na 1-q vupros ne ste otgovorili a pi6ete suvsem drugi nevajni ne6ta :)

Предоставено от Blogger.