Джансел Елчин от "Огнено сърце" планира сватба с двойничката на Анджелина Джоли

Турският актьор Джансел Елчин,който изпълнява главната мъжка роля в хитовия турски сериал "Огнено сърце",в момента планира своята бъдеща сватба.Един от най-желаните ергени в Турция е на път завинаги да се обвърже с приятелката си Пънар Апайдън,наричана от всички Анджи,поради голямата й прилика с холивудската звезда Анджелина Джоли.

На екрана,от ефира на Диема Фемили,38-годишния Джансел се превъплащава в образа на Мурат,известен музикант и наследник на богат и уважаван род в Истанбул,а зрителите могат да следят епизодите на поредицата "Огнено сърце" всеки делничен ден от 22.00 часа.

В реалния живот Джансел е живял цели 30 години в Париж,а до там,от малкото селце Тире,близо до Измир,го отвеждат родителите му,когато е дете.Той стартира кариерата си още по това време,а по-късно взима смелото решение да се завърне в Турция,и да се снима в родните продукции."Дълго време бях объркан за себе си и не можех да намеря вътрешното спокойствие,но вече разбрах,че да се намираш между две култури е предимство,а не проблем.Аз съм един французин в Турция и един турчин във Франция",казва Джансел по повод на своите пътувания.

Бащата на звездата е известен шивач,влюбен във Франция,където живее от 1964 година,а връщайки се назад във времето,Джансел се сеща за много щастливи мигове от детството,споделени с неговите баба и дядо."Ако сега ме попитате какво е спокойствието,ще ви отговоря:да заспя в прегръдките на баба и дядо",допълва актьорът.

Преди да се срещне със славата на турска земя,във Франция Джансел се занимава с много и разнородни дейности.Докато посещава уроци по театрално майсторство,той си изкарва прехраната като келнер,барман и дори като шофьор в прочутия хотел "Риц".В крайна сметка,малко преди една от най-решителните стъпки в живота като брака,Джансел смята,че Франция го е направила свободен,щастлив и много толерантен човек без предразсъдъци завинаги.

5 коментара:

Анонимен каза...

Здравейте. Mar de amor закупен ли е в България? Видях в вашият блог,че има новина, че сериала е закупен, но вярно ли е на 100 процента? И ако е закупен от коя телевизия? И кога се очаква да стартира?

Анонимен каза...

Кви са тия коментари, в TV and Hobby има същия сега там или тука видя тази новина, че е купен този сериал?

Bobi каза...

Времето лети се завръща по БТВ с еп.49
на 13 Декември 2012г. от 20ч. до 21ч.
(20-21 . BOLUM - ориг.епизоди)
еп.49 - Започва от Бесценное время серия 22 от 01:28:00 , който е гледал сериалът по БТВ и иска да продължи , следващият еп.49 започва от 01:28:00 на серия 22 в линка

Информацията е от :
http://www.facebook.com/pages/%D0%92%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BB-%D0%A1%D0%B5%D0%B7%D0%BE%D0%BD-12-%D0%B8-3/156199241192195

Анонимен каза...

Abe hora, Cansel Elgin e jenen za Pinar vece ot 3 mesetza....

Анонимен каза...

Зная,че Джансел е женен за Пънар,но лично на мен тя никак не ми харесва.Разбира се важно е неговото мнение по въпроса

Предоставено от Blogger.