Рейтингът на "Езел"

Откакто най-скъпият турски сериал "Езел" се излъчва по Диема Фемили рейтинг данните му са коренно различни от тези,когато турското криминале се излъчваше по НоваТВ в прайм-тайма.От доста време насам,с всеки изминал епизод "Езел" вдига рейтинга на Диема Фемили,като миналия месец дори се доближи до рейтинга на "Любов и наказание"-най-гледаната продукция в ефира на дамската Диема.Макър,че се излъчва в по-недостъпен за зрителите час-22.00ч. и за седмица се излъчват само 2 епизода "Езел" наистина постига добри резултати.

Докато НоваТВ отново търпи провал с американските си сериали,БТВ триумфира с "Пепел от рози",който се излъчва всеки делник от 20.00ч.Макър,че през последните седмици турската драма с участието на Берен Саат губи зрителите си,резултатите са доста добри.С първите си няколко епизода "Пепел от рози" счупи рейтингите по гледаемост,отбелязвайки 1 300 000 зрители.Сега БТВ отчита около 1 000 000 зрители.

9 коментара:

Анонимен каза...

Здравейте!
Какво става с "Безкрайна песен", "Запленяваща сърцето" и "Така тече времето"? Скоро ли ще започнат? Нямам търпение вече.

Админ каза...

Здравейте,"Безкрайна песен" няй-веорятно ще стартира след "Цената на славата" през лятото."Запленяваща сърцето",може би ще започне след "Любов и наказание",а за "Така тече времето"-ще стартира наесен.

Анонимен каза...

ако нова пуснат някой латино хит може да им се подобри рейтинга като например :(La que no podía amar) или Силата на съдбата

Анонимен каза...

Здравейте!Искам да попитам дали Пепел от рози(Каква е вината на Фатмагюл?)още се снима в Турция иии ако вече са приключили снимките от колко епизода е сериалът?

Админ каза...

Здравейте,в момента се излъчват финалните епизоди в Турция,което означава,че сериала вече не се снима.Мислим,че имаше около 70 епизод,което означава,че в България ще се излъчат около 150 епизода

Главен редактор каза...

Извинете, но ще искам да ви поправя, снимките на "Пепел от рози", иначе казано "Каква е вината на Фатмагюл?" все още не са приключили, снимат се финалните епизоди, а снимките ще приключат в края на пролетта.
Лек ден!

Анонимен каза...

Ти пък Божидар си затвори устата,защото твоя блог е най-лъжливият от всички същестуващи.Така че на теб не вярвам.

Главен редактор каза...

Не мисля, че моят блог е най - лъжливият, а вие като толкова знаете си направете собствен блог, в който да публикувате "нелъжлива" информация!
Лек ден!

krisetto каза...

Епизодите на "Пепел от рози" наистина са 80 и в момента се излъчва по един епизод седмично в Турция! Стигнали са до епизод 66. Аз лично го гледам на турски, с български субтитри, защото ми писна БТВ да се лигавят с по един 40-минутен (реално погледнато) епизод и некадърните си озвучители-няма нищо общо с оригиналните серии! По информацията, която имам Финалът на сериала ще е през месец Юни (говоря за Турция де, като се има предвид паузите по БТВ, в България най-вероятно да е след 2 години) :)

Предоставено от Blogger.