Месецът на латиното по "СЕРИАЛИ в България:Телевизията"

Както вече сигурно повечето от вас знаят м.Март за нашата телевизия ще бъде месецът на латино сериалите,защото ще стартираме повторението на "Пожертвани сърца",както и премиерен сериал,за който ще научите в тази статия.

"Внимавай с ангела" е първият премиерен латино сериал за нашата телевизия.Ще се излъчва веднъж седмично,като ще ви предоставяме по 1 епизод.В момента усилено превеждаме епизодите на теленовелата,като след като излъчим вече преведените епизоди ще последва кратка пауза.Очаквайте сериала в края на м.Март.

"Пожертвани сърца" е второто повторение на латино сериал,за нашата телевизия.Първото бе това на "Непокорен ангел".От 15 март стартира повторението на латино теленовелата.Ще се излъчва всеки четвъртък и петък,като ще ви предоставяме по 2 епизода.


От м.Март ще стартира и премиерен корейски сериал,а именно "Тайната градина".Очаквайте повече подробнисти около старта му през следващите седмици.

5 коментара:

Анонимен каза...

Пак ви казвам, ако обидите Мирето ще ви еба майката!

Анонимен каза...

Искам да Ви поздравя, че решихте да излъчвате премиерен латино сериал. Знам колко много време и нерви трябва, за да бъдат преведени сериали, особено ако се прави на слух. Ще се радвам да го гледам този сериал, а като дойде време да видим също и друг премиерен латино сериал.

Админ каза...

Здравейте,радваме се,че очаквате "Внимавай с ангела".По-лсено е да превеждаме епизодите от английски,защото в един сайт ги има преведени на този език.Можете да очаквате още един премиерен латино сериал,който ще бъде много интересен.

До първият коментар:Здравейте,не мислим,че има нужда след всяка статия да ни заплашвате.Разбрахме каква ви е целта:да не СИ ИЗРАЗЯВАМЕ МНЕНИЕТО за Мирела Иванова и телевизията й.

Мирела Иванова каза...

Колкото до първият коментар на АНОНИМНИЯ искам да се свърже с мен!
telenovellas.in.europe /скайп /

Telenovelas Bulgaria каза...

Писал съм ви в пощата,проверете.

Предоставено от Blogger.