Турските сериали, за които питате

март 11, 2012
Решихме да напишем тази статия,поради стотиците въпроси, които ни задавате за повечето турски сериали. "Този сериал купен ли е?"и"Кога ще започне в България?" са само една малка част от въпросите.
Един от най-очакваните сериали е "Нарекох те Фериха". Сериалът е закупен от БТВ и предстои да бъде излъчен след финала на "Пепел от рози". Възможно е и да върви паралелно с друг хитов сериал.
От скоро ни питате да питате и за хитовия сериал с Четин Текиндор "Обикнах едно дете". За феновете му, обаче имаме лоша новина, защото сагата не е закупена, а и дори не се водят преговори.
"Ако бях облак" също е един от дългоочакваните сериали. Водят се преговори за този сериал, медия обаче все още не можем да уточним.
"Запленяваща сърцето" е най-новият сериал с участието на Туба Бююкстюн. Закупен е от НоваТВ и се очаква да стартира по Диема Фемили след "Любов и наказание",както писахме в по-предна статия.
"Север-Юг" също е закупен в България.Продукцията ще стартира по БТВ в началото на 2013 год.По непотвърдена информация дублирането на епизодите вече е започнало.
"Отчаяни съпруги" не е закупен в България, а и не се водят преговори.
Често задаван въпрос е "Кога ще започне "Великолепният век"?, за който се знае, че е закупен".От доста време БТВ отлагат и отлагат старта на историческата сага, под въпрос е дали изобщо сериалът ще започне излъчване!


17 коментара:

Анонимен каза...

Много интересна статия, поздравление за решението да напишете най - накрая такава статия, и да се уточни кое е закупено и кое не, поздравления!!!Искам само да ви питам, прочетох във уикипедия, че "сЕВЕР-юГ" тръгва на 18 април, това истина ли е?

Админ каза...

Здравейте,бихте ли ни дали линк към страницата в Уикипедия,в която сте видяли,че "Север-Юг" започва на 18 април?

Анонимен каза...

Да, разбира се http://en.wikipedia.org/wiki/Kuzey_G%C3%BCney

Админ каза...

Благодарим ви!Желаем да ви кажем,че е възможно "Север-Юг" да стартира на 18 април,защото горе-долу тогава приключва 1 сезон на "Пепел от рози",а след него ще има пауза.През тази пауза може би ще започне "Север-Юг".Също желаем да добавим,че информацията в Уикипеди не винаги е достоверна.Така,че "Север-Юг" ще започне на 50%.

Анонимен каза...

Благодаря ви!

Анонимен каза...

Zdraveyte! Mnogo hubava statiq, iskam da vi pitam dali serialat "Prosti mi naistina e kupen ot Nova i dali shte zapochne izlachvane?

Админ каза...

Здравейте,сериалът "Просто ми" е закупен от НоваТВ,но скорошно излъчване не се очаква.

Анонимен каза...

Blagodarq

Главен редактор каза...

Писах ви в пощата! :)

Анонимен каза...

Много хубава статия. Ще се радвам да започне скоро „Север-юг”, въпреки че повече щях да се зарадвам ако започваше „Нарекох те Фериха”. Дано да е вярно и да започва по-скоро.

Главен редактор каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Главен редактор каза...

Да, но най - вероятно "Нарикох те Фериха" ще почне по скоро, а "Север-Юг" чака наесен или догодина, както пише в статията.Все пак информацията в уикипедия не е напълно достоверна.

Анонимен каза...

Дано нито един от тея не започне никога ,втръсна ми от тая свещна помия 4 години

Анонимен каза...

Kakwo vnimanie obra6tate na tyr4olq fenovete koito se broqt na prast ,ta 4ak i statiq pyblikyvate "Tyrskite seriali za koito popitaxte "

Анонимен каза...

Е, за всеки влак си има пътници.Така, че някои сме за турските сериали.

Анонимен каза...

Kato si za tyrskite seriali ,gledai sever ug i vij kak sa ni ma4kali ,i posle pak im liji topkite ;)

Анонимен каза...

Ще има ли втори сезон на комшии и ще бъде ли закупен също така искам да попитам дали ще бъде закупен сериала султан

Предоставено от Blogger.