"Призракът на Елена"-от 22 март,по БТВ

Дългоочакваният латино-америкаски сериал "Призкракът на Елена" стартира на 22 март,от 11.00ч. по БТВ,като ще замести приключващия на 21 март сериал "Жестока любов".Теленовелата с участието на Сегундо Сернадас и Елизабет Гутиерес ще се излъчва всеки делничен ден.На 21 март (сряда) от 11.00ч. ще се излъчи последният 129 епизод на поредицата с Карлос Понсе "Perro amor".Напомняме ви,че "Жестока любов" започна на 19 септември,като се излъчваше в ефира на БТВ около 6 месеца.Продукцията на Телемундо,не постигаше зашеметяващи рейтинги,но пък ще се запомни,като една успешна и интересна новела.

Латино сериали,които също можете да очаквате през следващите няколко месеца са "Единствено ти"(след повторението на "Листопад"),"Богати деца,бедни родители"(след финала на "До последен дъх"),"Къде е Елиса?"(след повторението на "Листопад"),"Дестилирана любов"(тази година) и др.

17 коментара:

Анонимен каза...

super ot koga go chakam potvardeno li e

Админ каза...

Да,потвърдено е от няколко източници,както и от Уикипедия.

Анонимен каза...

А откъде знаете,че сериала ще се казва "Призракът на Елена",може bTV да смени името.

Анонимен каза...

Леле!Ако още веднъж обидите Мирето от Telenovellas in Europe нязнам какво ще стане.Да не би вашата телевизия да е голямата работа,че обиждате приятелката ми и блога и и телевизията и,че били непрофисионални.Тя е 100 пъти по-добре от вас и сто пъти по посещавана от вас.Нейната телевизия постига успех,за който вие само можете да мечтаете.Ако още веднъж вие,онези боклуци от Tvandhooby и онея идиоти гадни от Telenovelas TV обидите Мирето,ще ви съсипя и трете блога и телевизии.Ще ви проваля и телевизии и блогове и всичко,ясно ли ви е долнопробни дупки такива.Само ако разбера,житота ви ще стане ад.Щом чуете телевизия ще се стряскате,ясно ли ви е.Същото се отнася и за онея Tvandhooby дето само лъже и говоти глупости и тях ще съсипя и онея Telenovelas Tv,които само реват за името на телевизията им,като толкова има пречи,да си сменят те своето и тях ще съсипяя.Както първо се появиха Сериали в България:Телевизията,така и първи ще си отидат.Първи ще ги разоря и по начин,по който не са и очаквали,ясни ли ви е.Няма да обиждате Мирето!

Админ каза...

Здравейте,искаме да ви кажем,че изобщо не сме обиждали самата Мирела и телевизията й.Изказваме мнението си.Това забранено ли е?И какъв рейтинг постига,че ние е много интересно.Ние също сме били обиждани,но не сме стигали до заплашване,а това вашето е точно такова.Изобщо повече няма да се занимаваме с вас.Дотук беше.И знайте-има голяма разлика между обиждане и изказване на мнение.

Главен редактор каза...

Вижте незнам Мирела приятелка ли ти е, дружка ли, но ми е много, ама много интересно как точно ще съсипете телевизията ми!!!Боклуци сме били от TV and Hobby, такива сме били, хайде де кажете как ще провабите телевизията ми???

Telenovelas Bulgaria каза...

Аз пък искам да кажа,че тая дето пише тука нищо няма да направи,само се надува и се прави на голямата работа.Изобщо не ме плашиш,нищо няма да направиш.Вашата непрофисионална телевизия изобщо не ме стряска,вие дори за конкуренти не ставате.И защо тогава след като има голям рейтинг телевизията им,се рекламират в Теленовелас Новини,да не би да са искали от завсит от нас още малко да си го вдигнат и след това да се хвалят цял ден,че имали двойно повече посещения.Съжалявам,че ви помогнах за разбитието на блога ви,след като той беше едва на 1-2 дни,вие ме помолихте и аз се съгласих,без да подозирам,че сте способни на това.Аз ви подадох ръка в началото на блога ви,казах ви кое как става,а сега виждам как се отблагодарявате.И тези ваши заплахи отидите да ги казвате на друг,защото при мен не минават.

Анонимен каза...

Вие кажете още нещо за Мирето,за телевизията и и блога и ще ви стъжня живота.Ще видите как ще ви проваля,ще видите.

Мирела Иванова каза...

Добре, ще чакаме да видиме как точно ще ни съсипите, колкото до АНОНИМНИЯ по горе, който ме защитава и заразлика от някои други блогове не ме оплюва за съжеление.Искам да и благодаря, а колкото до Теленовелас България и другият Хоби искам да пишите тука пред хората какви цинизми и арогантни фрази използвате..

Анонимен каза...

Много се радвам за "Къде е Елиса?" Страхотен сериал!!! Сега очаквам да се потвърди скоро и "Soy tu duena"!!!

Анонимен каза...

Моля изтриите това за Елената ,няма да го дават ,ще пускат ония келешчета Мечтатели

Анонимен каза...

НИщо няма да дават нито Елисата ,нито Елената абсолютно нищо БТВ е турски боклук вече

Анонимен каза...

abe ot koga ni lajite 4e btv 6e pyska latino,nevilie sram ,kato niamate inf. ot parva raka ne pi6ete svobodni sa4enenia garnirani s va6ite laji 4e padate v o4ite na xorata.......

Анонимен каза...

btv se zadrusti ot turski sulzi i sopoli ! tq edva-li moje da se nare4e ve4e "bulgarska tv" !!!

Анонимен каза...

И аз чакам за "Призракът на Елена", но като гледам с тия турски сериали.... НЯМАТ ЛИ КРАЙЙЙЙЙЙЙЙЙ!!!!!!

Анонимен каза...

И аз чакам този сериал. Хайде моля ви, стига с тия турски сериали. Такъв интерес има към този сериал защо не го пускат :(((

Анонимен каза...

стига бе хора, вие направо ме разочаровахте аз от кага чакам да пуснат тези филми "Призракът на Елена" и "Къде е Елиса?". Аман от турски сериали няма ли да ги псират?

Предоставено от Blogger.