"Тайната градина" започва

Хитовият корейски сериал "Тайната градина"(Secret garden) ще стартира съвсем скоро само по "СЕРИАЛИ в България:Телевизията".Продукцията ще се излъчва няколко пъти в седмицата,като ще ви предоставяме по 1 епизод."Тайната градина" е първият корейски сериал за нашата телевизия.
"СЕРИАЛИ в България:Телевизията" излъчва разнообразни по народност сериали.Турски,латино,португалски,а сега и корейски.През м.Март ще се реваншираме на латино феновете с два нови сериала-едно повторение и един премиерен латино сериал.

6 коментара:

Анонимен каза...

Много се радвам, че ще стартирате този сериал, много обичам корейски сериали. Ще се радвам още повече ако стартирате и сериала "Моята пронцеса", който също е много добър!!!:)

Админ каза...

Здравейте,радваме се,че ще гледате сериала.Можете да гледате "Моята принцеса" по TV and Hobby:Play.

Анонимен каза...

Благодаря, да чак сега видях, чеще го стартират там и много се радвам и него ще гледам и "Тайната градина" СЪЩО.

Анонимен каза...

Искам да пуснете турския сериал "Запленяваща сърцето" има го във ВБокс ще ви дам линк ако искате. Много е добър.

Админ каза...

Здравейте,турският сериал "Запленяваща сърцето" се излъчва всеки делник по Telenovellas TV-телевизията на Теленовелас България.

Telenovelas Bulgaria каза...

Здравейте!
Сериала "Запленяваща сърцето" можете да гледате по Telenovelas Tv,под името "Пленителката на сърца".За да намерите линк към телевизията ни,можете да отидите по-горе,където пише Telenovelas Bulgaria и там е даден линк."Пленителката на сърца" се излъчва всеки делник,като утре предстои да излъчим 6 оригинален епизод и 12 наш.

Предоставено от Blogger.