"СЕРИАЛИ в България:ТВ"-Новите сериали

Преди месец сайтът,който ви информира за всичко ново около сериалите в България "СЕРИАЛИ в България" се сдоби с една нова придобивка носеща името "СЕРИАЛИ в България:Телевизията".Първите два сериала,които стартираха по нея бяха "Каква е вината на Фатмагюл" и "Етажна собственост".Първият се излъчва всеки делник,а вторият всеки уикенд.След 3 седмици,на 23 януари започна повторението на "Непокорен ангел".То се излъчва всеки делник паралелно с "Каква е вината на Фатмагюл".

Когато съобщихме за започването на "Непокорен ангел" обещахме,че скоро ще стартираме 2 нови сериала.
"Нарекох те Фериха" е турското заглавие,което ще се излъчва всеки делник,паралелно с "Каква е вината на Фатмагюл" и с "Непокорен ангел".Вместо озвучаване на български език,сериала ще бъде с български субтитри.Старта на поредицата с Хазал Кая ще е на 6 февруари (понеделник).

"Другата жена" е португалска теленовела,която се излъчваше през лятото по Диема Фемили.Старта на повторението на сериала,ще бъде на 18 февруари,като ще се излъчва всяка събота и неделя,по 4 епизода.Поредицата ще замести приключващия на 12 февруари български сериал "Етажна собственост".

От м.Март очаквайте голямо разрастване на телевизията ни,като по нея вече няма да се излъчват само сериали,а и повторения на български риалити формати.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.