"Море от любов" е закупен в България

След многото писма,които получихме по имейла ни с въпрос "Ще стартира ли скоро "Море от любов" " решихме да напишем по-обширна статия за продукцията на Телевиса.

Латино теленовелата "Море от любов" е закупена в България.Продукцията заснета през 2009год. ще стартира през летния сезон.Все още,обаче не е уточнено коя медия е закупила сериала,но се предполага,че това е или БТВ или Диема Фемили.

Ако теленовелата с участието на Марио Симаро е закупена от Диема Фемили се очаква да стартира след финала на "Перла".Ако е така ще се излъчва всяка събота и неделя от 16.00ч. до 20.00ч.Друг вариант е да започне след финала на "Когато се влюбиш",който ще се излъчи в началото на м.Март.

Ако,обаче "Море от любов" е закупен от БТВ,има вероятност да стартира след финала на "Жестока любов" който е след месец и половина.Друг вариант е да стартира след финала на "Малки тайни".


Информацията,че "Море от любов" е закупена от БТВ или Диема Фемили не е официално потвърдена.Със сигурност,обаче теленовелата е закупена в България.

13 коментара:

Анонимен каза...

Деница Томова каза, че сериала НЕ Е закупен в България!

Админ каза...

Не знаем какво е казала г-жа Деница Томова,но според наши верни източници сериалът Е ЗАКУПЕН в България!!!

Анонимен каза...

Със сигурност, така ли!Преди също се говореше че е закупен!Дано започне и той скоро,нуждаем се от повече латино!

Админ каза...

Така е,затрупаха ни с турски сериали.Преди по Диема Фемили се излъчваше само латино,а сега-превърна се в телевизия за повторения на турски сериали.Излъчват само 1 премиерен латино и това е "Когато се влюбиш".

Анонимен каза...

Закупена ви е,главата!

Админ каза...

Каквото искате мислете!!!Ние си имаме верни източници,които няма да ни излъжат.Деница Томова е споменала,че "Море от любов" не е закупен преди 3 седмици.През този пероид от време могат да се променят доста неща.

Анонимен каза...

Само на Телевиса купуват!Кои сериали на ТЕЛЕМУНДО са купени в БГ?

Админ каза...

Купуват и от двете компании,но наистина значително повече от Телевиса.Има няколко закупени продукции на Телемундо,но ние знаем само за"Призракът на Елена".

Анонимен каза...

А кога се очаква да стартира Елената, и по коя телевизия?

Админ каза...

Очакваше се "Призракът на Елена" да стартира на 30 януари по БТВ Лейди,но както всички виждаме това не стана.Сериалът ще се излъчва по БТВ или БТВ Лейди.Предполага се,че теленовелата ще стартира през пролетта.

Анонимен каза...

А Богати деца, бедни родители и Къде е Елиса са купени в България?

Админ каза...

Да,и двата са закупени."Богати деца,бедни родители" ще започне по БТВ Лейди,а "Къде е Елиса" по БТВ.

Анонимен каза...

А имате ли на идея какво ще стартира след Малки тайни/края на този месец/ и на Перрото /средата на Март/ ?

Предоставено от Blogger.