"Морска звезда"-новите епизоди

Хитовият тийн сериал,който постигаше добри резултати в България,но бе свален от ефир "Морска звезда" в момента се излъчва всеки ден от 21.00ч. по БТВ Лейди.За нещастие на феновете на сериала,става въпрос за излъчване на старите епизоди."Ще се излъчат ли премиерните епизоди на "Морска звезда" по БТВ Лейди?".По имейла ни получихме доста такива писма и за това решихме да напишем по-обширна статия за продължението на турския сериал.

Продължение ще има,но за да го пуснат трябва повторението на "Морска звезда" да постига добри резултати.Ако ли не сериалът за втори път ще бъде прекъснат.Всичко зависи от вас,зрителите.За жалост вече почти е сигурно,че продължение на сериала няма да има,поради две причини:

1.Епизодът на "Морска звезда" се изправя в пряка битка за рейтинг срещу "Пепел от рози".Едва ли някой ще предпочете да гледа повторение на тийн сериал в прайм-тайма пред премиерна поредица.
2.На никого няма да му е приятно да започне да гледа сериала от средата.Но ако искаш да гледаш повторението на "Морска звезда" трябва да испуснеш няколко епизода,защото почти всички кабелни,цифрови и сателитни мрежи в България нямат БТВ Лейди.

Все пак има и малко надежда за продължението на сериала,защото не забравяйте,че всички нишови БТВ канали повтарят и нискорейтингови продукции,които преди са се въртяли по главния канал.Мислим,че това се отнася и за БТВ Лейди.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.