"Пепел от рози" срещу "Езел":Мнението на зрителите

Зрителите на две от националните телевизии:БТВ и НоваТВ  имат възможността да избират между два качествени и успели в Турция продукции."Пепел от рози"(Fatmagulun sucu ne?) и "Езел"(EZEL)-два сериала,всеки с качествата си.

Доста зрители от по-младата аудитория определят сериалът с участието на Берен Саат "Пепел от рози",като една от многото излъчвани у нас "бози".На мнение са,че въпреки провала,който постигна "Езел" с първите си епизоди той е доказано по-качествения и запленяващ.Все пак и той има своите недостатъци:зрителите му са отекчени и изнервени от накъсването на епизодите му.Три български епизода се равняват на един турски (оригинален).

Почитателите на "Пепел от рози" пък защитават любимия си сериал с факта,че в него актьорската игра е превъзходна и актьорския състав е доста добре подбран.Това,че "Пепел от рози" постигна доста добри резултати,се дължи на близо месечната му реклама.Точно това направи старта му зашеметяващ,докато този на "Езел" не бе такъв заради еднодневната му реклама.Все пак има две неща,които свързват "Езел" и "Пепел от рози":това,че епизодите им са накъсани.

Според нас "Пепел от рози" е новият "Листопад"-все пак продукцията с участието на Берен Саат постига почти същите резултати,като тези на сериалът с участието на Дениз Чакър.

2 коментара:

Анонимен каза...

Здравейте!
Може ли да ми кажете,къде мога да намеря на един определен турски сериал сериите с субтитри на бг.Моля ви страшно много,кажете ми,моля ви,къде мога да ги намеря.Защото аз пробвах на доста места,но ги няма.Моля ви,кажете ми.

Админ каза...

Единственото,което можем да ви предложим е да напишете в някой от видеосподелящите сайтове името на сериала и до него надписа "бг субтитри".

Предоставено от Blogger.