"Мечтатели" се завръща през февруари

януари 20, 2012
Хитовият тийн сериал "Мечтатели" ще се върне на екран през средата на м.Февруари.Продукцията разказваща за живота на Мине,Дениз,Ефе и Аслъ бе спряна преди година и половина и оттогава редакцията на БТВ не спира да получава писма с въпроси кога ще започне продължението на туйн сериала.

Първоначално БТВ обяви,че след края на четвърти сезон на "Опасни улици" ще пусне продължението на "Мечтатели".Преди няколко седмици,обаче започна да се излъчва пети сезон на крими сериала.БТВ окончателно обяви,че след края на този сезон (пети) на "Опасни улици" започва да излъчва продължението на "Мечтатели".

Големият финал на "Мечтатели" ще се излъчи в края на м.Март или началото на м.Април,а след това се очаква продължението на "Опасни улици" или нова продукция."Предупреждаваме" феновете на "Мечтатели" да почакат още съвсем малко до продължението на любимият си сериал.При излизане на повече подробности ще ви информираме.

2 коментара:

Анонимен каза...

Здравейте искам да ви попитам кой сериал ще започне след Мечтатели???Турски ли ще е или латино?

Админ каза...

След "Мечтатели" се очаква да започне продължението на "Опасни улици",но има вариант да стартира и нов турски или латино сериал.

Предоставено от Blogger.