"Морска звезда" се завръща

Хитовият тийн сериал,който бе свален от екран преди година "Морска звезда" се завръща по БТВ Лейди.Поредицата ще се излъчва всяка събота и неделя,от 21.00ч.,като все още не е ясно дали БТВ Лейди ще излъчва продължението на сериала или старите му епизоди.

Вече станаха ясни дните и часовете,в които ще се излъчват "Забраненият плод" и "Жестока любов".Турската драма с участието на Берен Саат ще се излъчва всяка събота и неделя от 06.00ч. сутринта,а теленовелата с Карлос Понсе ще се излъчва всеки уикенд от 18.00ч.

Двете нови теленовели:"Хамелеони" и "В името на любовта" ще се излъчват в делничните дни заедно със продукциите "Призракът на Елена",Единствено ти" и "Богати деца,бедни родители".

8 коментара:

Анонимен каза...

Бавите се в някои сайтове вече съобщиха часовете и на делничните теленовели

Админ каза...

И кои са тези сайтове?Доста ровихме в нета,но не открихме сайт,в който да са съобщени часовете на излъчване за "Хамелеони" и "В името на любовта".

Анонимен каза...

http://action1.blog.bg/zabavlenie/2012/01/21/serialite-v-praimtaima-na-btv-leidi.887141
Това е сайта или по - точно блога.

Анонимен каза...

Остави ги тези Сериали в България,те са нередовни.ААа другият блог да пишат нещо и хоп сащото го има и тук.Просто нямам думи.Ако не са от другият блог,ще има тъпи статии,но добре че са те та да има от кой да копирате.И с епизодите на телевизията си сте нередовни.Слагате епизодите,когато ви кефни на калпака.А пак и всеки може да ги намери в нета.Не се занимавай с тях анонимен.

Админ каза...

Като толкова ви харесва другият блог си го четете него.Щом като не ви харесваме не се занимавайте с нас.Епизодите слагаме по график:тези на "Каква е вината на Фатмагюл" всеки дленик,а тези на "Етажна собственост" всяка събота и неделя.

Анонимен каза...

Да бе,само дето вчера не излезе 5 епизод на "Етажна собственост",ама както и да е.

Анонимен каза...

"Непокорен ангел" - епизодите са с ужасно качество, размазано!!!Не очаквах тоа от вас. Мислех, че ще са с добро качество като с "Фатмагюл" ама...

Анонимен каза...

Странна работа..първо спирате един сериал,а после след година и нещо го пускате отново...не става така..

Предоставено от Blogger.