"Забраненият плод" с повторение по БТВ Лейди

Турската поредица с участието на Берен Саат ("Каква е вината на Фатмагюл") и Къванч Тътлату ("Двама завинаги" и "Перла") "Забраненият плод" започва с повторение по новият нишов БТВ канал-БТВ Лейди.Часът и датата на започването му все още не са ясни,но ако сериалът се излъчва всеки делник ще стартира на 30 януари.

"Жестока любов" също ще се излъчва по БТВ Лейди,като се очаква теленовелата с участието на Карлос Понсе,Марица Родригез и Ана Лусия Домингез да се повтори.Може би и тази поредица ще започне от 30 януари.

"Хамелеони" също започва по БТВ Лейди.Предполагаме,че теленовелата ще се излъчва всеки делничен ден,а ако е така то датата на старта е 30 януари.Часът на излъчването все още не е уточнен.

"В името на любовта" е четвъртата теленовела,която ще стартира по БТВ Лейди.Премиерната за България поредица се очаква да стартира на 30 януари (както всички други).И тук часът на излъчване не е представен.

Има вероятност тези сериали да се излъчва събота и неделя,а останалите (тези,които съобщихме в по-предна статия) да се излъчва всеки делник.Повече подробности очаквайте скоро.

3 коментара:

Анонимен каза...

Здравейте!
Може ли да ми дадете линк на сайта откъдето ще взете Непокорен ангел и да ми кажете по колко време ще го излъчвате.Също така,ако коже да ми кажете как мога да намеря целите епизоди на някой сериали,които искам.
Благодаря ви,предварително

Админ каза...

Съжаляваме,но линк не можем да ви дадем.Ще го излъчваме всеки делник,като "Каква е вината на Фатмагюл".Ако искате да намерите цели епизоди от сериали,напишете в някой от видеосподелящите сайтова името на сериала,а след това и надписът "цял епизод".Лека вечер.

Анонимен каза...

Не ми помогнахте!

Предоставено от Blogger.