Озан Долунай се отказва от участието си в новия си сериал

Озан Долунай
напуска екипа на новия си сериал още преди началото на снимките му! Турският актьор, добил международна слава благодарение на ролите си във "Висше общество" (Yüksek Sosyete) и "Безмилостен град" (Zalim İstanbul), няма да вземе участие в "Мечтите ми, баща ми и ти" (Hayallerim Babam ve Sen).

32-годишният Озан е разтрогнал договора си за участие в "Мечтите ми, баща ми и ти" с продуцентската компания, заставаща зад реализацията на проекта - Focus Film. Причината за отказа му да работи по сериала все още не е известна. Долунай обаче не е единственото име, напуснало екипа на драмата - по-рано да работят по него, се отказаха още режисьорът му Джевдет Мерджан и актьорът Тансел Йонгел. Така за момента в каста на "Hayallerim Babam ve Sen" остава единствено Беррак Тюзюнатач, която ще изпълни главната женска роля в него.

Както информирахме по-рано, новият сериал ще стартира през втората половина на междинния летен телевизионен сезон в Турция през август и ще се излъчва по KanalD. Неочакваните рокади в екипа му обаче е много възможно да отложат старта му... 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.