Нови силни попълнения в каста на "Престъпници"

Запълва се актьорският състав на новия интернет-сериал "Престъпници" (Cezailer)! Към Ийт Йозшенер и Хаял Кьосеоулу, за чиито предстоящи участия в новия проект на дигиталната платформа за развлекателно съдържание Gain вече информирахме, се присъединяват още известни имена.


Да се снимат в "Престъпници", са се съгласили трима от най-харесваните актьори в Турция за последните години - Ръза Коджаоулу ("Езел", "Север-Юг", "Справедливостта на Кара" и "Вътрешен човек"), Шериф Ерол ("Една жена") и Усхан Чакър ("С Русия в сърцето ми", "Великолепният век: Кьосем" и "Малки убийства"). Те ще изиграят ключови роли в сериала, в основата на чието сюжетно развитие ще стои прилагането на експеримента на Розенхан в психиатрична клиника в Турция, в която се лекуват рецидивисти. 


Напомняме, че последните изяви на новоприсъединилите се към екипа на "Cezailer" актьори бяха, както следва: на 43-годишния Ръза в "Търси мениджъра ми" (Menajerimi Ara); на 58-годишния Шериф в "Момичето на прозореца" (Camdaki Kız); и на 38-годишния Усхан в "Татко е герой" (Kahraman Babam). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.