Коя е новата жена до Хакан Курташ?

Хакан Курташ разкри коя е жената в живота му.
Името на изключително популярният турски актьор, когото у нас сме гледали в "Момичето, което обичах" (Bir Çocuk Sevdim), "Изкушение" (A.Ş.K.), "Горчиво и сладко" (Dolunay), "Ирония на съдбата" (Çarpışma), "Една жена" (Kadın) и "Доктор чудо" (Mucize Doktor), доскоро бе свръзвано с това на Йозге Яъз, разделила се с вече бившия си партньор Гьокберк Демирджи. Отговарят ли на истината спекулациите по адрес на екранната двойка от семейната драма "Баща" (Baba)?


Преди няколко дни 33-годишният Хакан сложи край на мълчанието относно личния си живот и сподели своя първи общ фотос с жената до себе си. Оказа се, че това не е екранната му партньорка в "Баща" Йозге Яъз, а сценаристката Пънар Булут. Запознати до светската двойка издават дори, че те са във връзка от повече от три години, но до момента успешно са я криели от медиите. 


С публикуването на своята снимка с Пънар Булут Хакан Курташ малко или много разочарова феновете на излезлия в лятна ваканция сериал "Baba" и на екранната двойка в него Илхан-Бюшра. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.