Нови попълнения в каста на "Ако не се побера на този свят"

Запълва се актьорският състав на новия сериал "Ако не се побера на този свят" (Ben Bu Cihana Sığmazsam). Към Октай Кайнарджа, Пелин Акил и Ъшъл Юджесой, за чиито предстоящи участия в новия проект вече информирахме, се присъединяват няколко техни не по-малко популярни колеги. Кои са те?

Договори за участия в "Ако не се побера на този свят" наскоро са подписали 4-ма добре познати артисти в Турция, а и по света. Това са Гюленай Калкан ("Перла", "Майка" и "Опасно изкушение"), Ебру Йозкан ("Твоят мой живот"), Ерен Вурдем ("Любов на инат") и Хакан Карахан ("Една жена" и "Опасно изкушение"). В новата драма, чиито снимки започват след броени дни в края на юни, те ще се превъплъщават в образите съответно на Елмас, Лейля, Азамет и Думрул. Стартът ѝ пък е насрочен за септември по ATV.

Напомняме, че последните им изяви бяха, както следва - на 63-годишната Гюленай в "Опасно изкушение" (Yasak Elma); на 43-годишната Ебру в "Съдия" (Hakim); на 33-годишния Ерен в "Мафията не може да управлява света" (EDHO); и на 62-годишния Хакан в "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.