Ханде Ерчел и Каан Йълдъръм се разделиха

Само два месеца продължи връзката на Ханде Ерчел и Каан Йълдъръм.
Ханде, която познаваме у нас от "Слънчеви момичета", "Любовта не разбира от думи", "Черната перла" и "Почукай на вратата ми", и Каан, когото пък сме гледали в "Тайни", сложиха край на взаимоотношенията си след изневяра... 

28-годишната Ханде е останала неприятно изненадана от изневярата на 35-годишния Каан с друга по-малко популярна актриса - Тууче Ачъкгьоз. Папарашки кадри на Йълдъръм с новата му, вече разкрита, изгора от бягството им в турския летен курорт Бодрум обиколиха медийното пространство в южната ни съседка преди няколко дни. 

Официално изявление по повода от страна на Ханде Ерчел не закъсня. На гала-вечерта, организирана по повод премиерата на новата дигитална платформа за развлекателно съдържание в Турция Disney Plus, присъствала световноизвестна турска актриса заяви лаконично: "Нека го кажа така - в момента в живота ми няма никой. Каан винаги е бил мой приятел и ще си останем приятели". 

Напомняме, че връзката на Ханде Ерчел и Каан Йълдъръм, които още преди три години си партнираха в криминалето "Халка" (Halka), бе разкрита от техни наблюдателни фенове по време на ваканцията им в Лондон, Англия преди два месеца - в средата на април. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.