"Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı) с премиера в България

Един от най-гледаните и харесвани сериали в Турция за последните две години прави премиерата си в българския телевизионен ефир! "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı) стартира у нас на 6 юни (понеделник) и ще се излъчва всяка делнична вечер от 21.30 до 22.30 часа по БТВ Лейди на мястото на приключващата драма "Бараж" (Baraj). Повторения на излъчените предния ден епизоди ще се ротират всяка делнична сутрин от 07.00 часа.

"Почукай на вратата ми" стартира в Турция през юли 2020 г., превръщайки се бързо в най-гледания летен сериал в страната за годината. Завършва след два сезона в ефир през септември 2021 г. с общо 52 оригинални двучасови епизода (в интернационален вариант 161 от по 45 минути). Позиционира се първоначално всяка сряда, а след това всяка съботна вечер по турската телевизия FOX. Оглавявана е от Ханде Ерчел ("Слънчеви момичета", "Любовта не разбира от думи" и "Черната перла") и Керем Бюрсин ("Сърцето на града"), а кастът се допълва от Неслихан Йелдан ("Цвете от изтока", "Сезонът на черешите" и "Завинаги"), Биге Йонал, Еврим Доан, Исмаил Еге Шашмаз, Анъл Илтер ("Завинаги"), Мелиса Дьонгел ("Намери ме" и "Нашата история"), Чааръ Чътанак, Елчин Афаджан, Ситаре Акбаш, Башак Гюмюлджинелиоулу, Алиджан Айтекин ("Малки убийства"), Сарп Бозкурт, Ахмет Сомерс, Дорукхан Кенгер, Илкяз Арлан и Сибел Мелек Арат ("Песента на живота"). Режисьор е Ендер Мъхлар, а сценарист -  Айше Юнер Кутлу.

В основата на сюжетното развитие в "Почукай на вратата ми" стои Еда (Ханде Ерчел) - девойка, възлагаща всички надежди за бъдещето си на образованието си. Работейки като цветарка, за да се препитава, докато учи, Еда ще остане разочарована, щом разбере, че стипендията за образованието ѝ в чужбина бива прекъсната. Точно в този труден за нея момент тя среща Серкан (Керем Бюрсин) - млад бизнесмен, който ѝ предлага да поеме разходите по следването ѝ при едно условие - за два месеца да я представя пред обкръжението и семейството си като своя годеница. Колкото и против да е, Еда се съгласява и така двамата със Серкан поемат по път без връщане назад, в който любовната им игра постепенно ще стане реалност.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.