Ураз Кайгълароулу се появи с лакирани нокти

Ураз Кайгълароулу
скандализира турската общественост с появата си на две публични събития с... лакирани нокти на ръцете! Актьорът, добил международна популярност с ролята си на Гедиз в хитовата драма "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kızı), предизвика вълна от негативни коментари по свой адрес с нестандарната си визия.


34-годишният Ураз присъства на гала-вечерта по повод нов игрален филм на Джем Йълмаз, а скоро след това и в talk-show програмата "Тази нощ с Ибрахим Селим" (İbrahim Selim ile Bu Gece) с лакирани в черен цвят нокти. И докато едни уважиха това негово решение, други осъдиха остро женствения му външен вид и дори го обвиниха в подстрекаване към хомосексуалност у младежите в Турция. В крайна сметка, оказа се, че причината зад лакираните нокти на Кайгълароулу е много по-невинна...


Разпознаваемият и усмихнат актьор е бил лакиран лично от малката си няколкогодишна дъшеричка Ада, която обичала да експериментира върху външния вид на баща си. По негови думи тя силно настоявала да му лакира ноктите на ръцете, а той не могъл да ѝ откаже. Снимащият се в криминалето "Три куруша" (Üç Kuruş) Ураз е женен за Мелис Ишитен. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.