Напуска ли Едип Тепели каста на "Легенда"?

Напуска ли Едип Тепели актьорския състав на "Легенда" (Destan)
- историческата драма, излъчваща се с голям успех всяка вторник вечер в ефира на турската национална телевизия ATV? Такава информация бе разпространена в медийното пространство в южната ни съседка преди няколко дни, но отговаря ли на истината?


33-годишният Едип, когото в България сме гледали в "С Русия в сърцето ми" (Kurt Seyit ve Şura) и който доби по-голяма популярност в южната ни съседка с ролята си в "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kızı), оглавява каста на "Легенда", заставайки редом до Ебру Шахин като неин екранен партньор. Тепели се превъплъщава в образа на главния герой Батуга. Предстои ли актьорът да напусне екипа на сериала?


В отговор на изтеклите в интернет новини за предстоящото напускане на Едип Тепели, продуцентската компания, стояща зад реализацията на "Destan" - Bozdağ Film, излезе с официално изявление, опровергаващо тази информация: "Новините за напускането на актьора, изпълняващ главната роля в сериала ни "Легенда" - Едип Тепели, не отговарят на истината. Те са напълно неверни и подвеждащи". 

Тук е мястото да обявим и че "Легенда" ще бъде подновен с втори сезон на есен. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.