Аслъ Енвер оглавява нов римейк

Аслъ Енвер
се готви за голямото си завръщане на телевизионния екран след двугодишно отсъствие! Турската актриса, добила международна слава благодарение на ролите си в сериалите "Мечтатели" (Kavak Yelleri), "Тайни" (Kayıp) и "Завинаги" (İstanbullu Gelin), предстои да оглави нов турски римейк


37-годишната Аслъ е подписала договор с продуцентска компания O3 Medya да оглави неин нов сериал с работно заглавие "Казвам се Фарах" (Adım Farah). Той ще бъде адаптиран по аржентинската теленовела "La Chica Que Limpia" и по американската "The Cleaning Lady", като ще разкаже необикновената история на лекарка, заминаваща за чужбина в търсене на лечение за рядкото заболяване на сина си. Сблъсквайки се с несправедливостите в чуждата държава, Фарах ще бъде принудена да смени самоличността си и да заработи като чистачка в мафиотско семейство. Обещаващият проект ще стартира тази есен в Турция, като се водят преговори с каналите FOX и ShowTV за излъчването му.

Напомняме, че последната изява на Аслъ Енвер на малкия екран в южната ни съседка бе отпреди две години във "Вавилон" (Babil), a на дигитален - в интернет-филма на Netflix "Гледай си живота" (Sen Yaşamana Bak)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.