Йозлем Йълмаз слага край на актьорската си кариера

Една от най-известните турски актриси слага край на актьорската си кариера. Йозлем Йълмаз, която българските зрители познават като Еда от класическата драма от 2009 г. "Незабравима" (Unutulmaz), обяви лично решението си да се оттегли от телевизионния и кино-екран. 


35-годишната Йозлем направи емоционално изявление в профила си в социалната мрежа Instagram, с което се сбогува с феновете си и с професията си на актриса. Ето какво гласи част от него: "Във връзка със стотиците съобщения и въпроси, които получавам относно бъдещото развитие на актьорската ми кариера, намирам за необходимо да споделя с всички вас своето решение, което, бъдете сигурни, съм обмислила много добре. А то е да преустановя професионалните си изяви като актриса и да не съм на екран. Като човек, сбъднал детската си мечта и успял да превърне хобито си в професия, мога да кажа, че актьорството ми е дало невероятно удоволствие до този момент. С ролите, които съм изиграла до момента, съм дала израз на свои страни, свои качества, свои таланти, които или съм пазела съзнателно в себе си, или дори не съм подозорила. Ако сметна за необходимо, бъдете сигурно, че ще разберете какви са причините за това мое решение да се оттегля. Благодаря на всичко и всички, били в живота ми по време на актьорската ми кариера. Добре, че ви има!".


Напомняме, че последната изява на Йозлем Йълмаз на телевизионния екран в Турция бе отпреди четири години - от есента на 2018-а, в драмата "Не плачи, мамо" (Ağlama Anne) на ATV. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.