Ъшъл Юджесой в новия сериал на Октай Кайнарджа

През последните седем години Октай Кайнарджа оглавяваше хитовата криминална драма "Мафията не може да управлява света" (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz), продължила шест сезона, но завършила с отворен финал заради неразбирателство между продуцентската компания и канала, по който се излъчваше. Тази есен разпознаваемият актьор се завръща на екран в нов сериал!

57-годишният Октай предстои да оглави нов сериал с работно заглавие "Пази ме" (Kor). Той ще стартира в началото на новия телевизионен сезон 2022-2023 г. в Турция - през септември, в ефира на турската ATV. Зад реализацията му ще застане новата продуцентска компания Güzel Adamlar, в която самият Кайнарджа е съдружник, а зад режисурата му - Онур Тан, работил досега по "EDHO". Първите 4 епизода от сериала ще бъдат заснети това лято.


Известна е и актрисата, която ще играе майка на героя на Октай Кайнарджа. Това ще е добре познатата актриса ветеран Ъшъл Юджесой, която в България сме гледали в "Пламъкът на сърцето" (Yol Arkadaşım) и "Черни пари и любов" (Kara Para Aşk). 76-годишната звезда за последно се снима в провалилата се драма от есента на 2019 г. "Ферхат и Ширин" (Ferhat ile Şirin). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.