Ясемин Ален и Толга Гюлеч са заедно

Нова светска двойка в Турция
. Две от най-големите турски телевизионни звезди - Ясемин Ален и Толга Гюлеч, изживяват любовен романс. Потвърждение за връзката им дойде преди няколко дни директно от първо лице.


32-годишната Ясемин наскоро бе забелязана на излизане от заведение в истанбулския квартал Етилер. На въпросите на пресрещналите я журналисти относно отношенията ѝ с 40-годишния Толга тя отговори по следния начин: "Връзката ни е съвсем отскоро. Много сме щастливи. Толга е страхотен човек. Няма да говоря повече, за да не го хванат уроки". Ален потвърди и че двамата са заедно от около два месеца


Ясемин Ален е известна с ролите си в "Милост" (Merhamet) и "Великолепният век" (Muhteşem Yüzyıl), като последната ѝ изява на малкия екран в южната ни съседка бе като гостуваща актриса в "Търси мениджъра ми" (Menajerimi Ara). Толга Гюлеч пък сме гледали у нас във "Времето лети" (Öyle Bir Geçer Zaman Ki) и "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" (Fazilet Hanım ve Kızları). За последно се снима в интернет-сериала "Ако мъжът обича" (Erkek Severse)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.