Бурак Йорюк нападна шофьор на автобус

Бурак Йорук
се замеси в голям скандал. Младият актьор, когото в момента гледаме в България всяка делнична вечер в епизодите на драмата "Бараж" (Baraj) по БТВ Лейди, нападна шофьор на автобус от градския транспорт в Истанбул.


Произшествието, в което се е стигнало до физическо насилие, се е случило в истанбулския квартал Каваджък (в азиатската част на града). По думите на Бурак Йорук, който направи публично изявление във връзка със скандала, автобус от градския транспорт умишлено е възпрепятствал преминаването на автомобила, управляван от неговата приятелка. Версията на 26-годишния актьор гласи още, че шофьорът е отправил обидни думи към него и половинката му, които са го изкарали извън равновесие и са го накарали да прибегне до физическа саморазправа впоследствие. Кадри от скандала, в който Бурак Йорук и автобусният шофьор си разменят обиди и удари, за отрицателно време обиколи медийното интернет-пространството в Турция. Полицейски служители, пристигнали на място, се успели да разтърват участниците в трафика. 


Снималият се доскоро в романтичната комедия "Любов, логика, отмъщение" (Aşk Mantık İntikam) Бурак Йорук се извини за агресивното си поведение и за факта, че е попаднал в новините не с професията си на актьор, а с подобен скандал. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.