Джансу Дере в нов интернет-сериал на Disney Plus

Тотален монопол върху най-известните турски актьори и актриси се кани да наложи новата дигитална платформа за развлекателно съдържание Disney Plus, при това още преди дейността ѝ да е стартирала! Към редиците ѝ се присъединява поредната мега-звезда, която ще оглавява неин интернет-сериал.

Джансу Дере, ползваща се с международна слава благодарение на ролите си в хитови заглавия като "Завръщане" (Sıla), "Езел" (Ezel), "Великолепният век" (Muhteşem Yüzyıl) и "Майка" (Anne), е подписала договор с Disney Plus за участие в неин нов оригинален сериен филм, който ще се излъчва единствено в интернет. 41-годишната актриса ще започне работа по новия си интернет-сериал веднага след края на снимките на последния със свое участие - телевизионния "Неверният" (Sadakatsız)

Сред имената, които предстои да гледаме в нови проекти на Disney Plus, са още Бурак Дениз, Керем Бюрсин, Халит Ергенч, Енгин Акюрек, Арас Булут Ийнемли, Демет Йоздемир, Буура Гюлсой, Кенан Имирзалъоулу, Пънар Дениз, Елчин Сангу и Ханде Ерчел. Платформата ще стартира дейността си в Турция това лято

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.