Бурджу Кара се завръща на екран

Една от най-известните турски актриси прави завръщането си на екран! Бурджу Кара, позната в България като изпълнителката на главната роля в класическата драма "Сълзи над Босфора" (Elveda Derken), ще вземе участие в един от новите сериали в Турция тази пролет.

42-годишната Бурджу се е споразумяла с продуцентска компания Limon Film да се снима в новия ѝ проект "Съдия" (Hakim). Както информирахме по-рано, той ще бъде римейк на американската криминална драма "Ваша чест" (Your Honor) и ще се излъчва по турската ATV. Кара, която ще се превъплъти в образа на полицайка, е само едно от звездните имена, с които блести кастът на сериала. Тя ще си партнира с Ебру Йозкан, Ердал Бешикчиоулу, Юрдаер Окур и Уур Юджел. По неофициална информация "Съдия" ще направи премиерата си на 28 март (понеделник). 


Напомняме, че последната актьорска изява на Бурджу Кара, славеща се с високите си критерии при избора на проекти, в които да участва, бе епизодична роля в първия сезон на психологическата драма "Червена стая" (Kırmızı Oda)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.