Беркай Атеш напуска "Неверният"

Ключова раздяла в екипа на "Неверният" (Sadakatsız)! Беркай Атеш, изпълнявал една от главните роли в хитовата драма на KanalD, излъчваща се вече два сезона всяка сряда вечер, напуска актьорския ѝ състав

В последния излъчен за момента епизод №51 героят на Беркай - Арас, и героинята на Джансу Дере - Ася, се разделиха, слагайки край на връзката си. Феновете на "Неверният" не се забавиха да попитат каква ще бъде съдбата на Атеш и персонажа му в сюжетното развитие на предстоящите серии. А отговор не закъсня - и Беркай Атеш, и работодателите му от продуцентска компания Med Yapım излязоха с официални изявления относно неговото напускане. Напомняме, че актьорът, познат у нас от "Майка" (Anne), се присъедини към каста на "Sadakatsız" с началото на втория му сезон през есента на изминалата 2021 г. 

Освен напускането на Беркай Атеш тази седмица бе оповестена и друга важна новина, свързана с "Неверният". Сериалът ще завърши с общо 60 епизода след два месеца, въпреки високите си рейтинги и настояването от страна на KanalD да бъде подновен с трети сезон. Причината е изчерпването на сценария, който по план е бил предвиден да продължи само един сезон. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.