Несрин Джавадзаде стана рекламно лице

Несрин Джавадзаде
е една от най-разпознаваемите и самобитни турски актриси. С нестандартния си чар азербайджанката предстои да съблазнява от телевизионни и дигитални екрани почитателите на шоколадови десерти в рекламите на водеща марка за пакетирани храни в Турция.


39-годишната Несрин, позната на българските зрители с ролите си в сериалите "Момичето с червения шал" (Al Yazmalım), "Нашата история" (Bizim Hikaye) и "Опасно изкушение" (Yasak Elma), е новото рекламно лице на турската компания Eti. Джавадзаде ще рекламира най-продавания сладкиш в южната ни съседка - Brownie Intense. Слоганът, с който екзотичната красавица ще насърчава консумацията на десерта, е следният: "Най-хубавото нещо, което съм правила за себе си наскоро" (Bu ara kendim için yaptığım en güzel şey)

Напомняме, че в момента Несрин Джавадзаде оглавява криминалната драма "Три куруша" (Üç Kuruş), излъчваща се всяка понеделник вечер в Турция по ShowTV. Тя участва и в новия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2022", започнал вчера, 4 март. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.