Нови попълнения в каста на "Съдия"

Продължава да се запълва актьорският състав на новия сериал "Съдия" (Hakim)! Кои са поредните силни имена, присъединяващи се към каста на турския римейк на американската драма "Ваша чест" (Your Honor) - научавате в следващите редове.

Договори за участия в "Съдия" с продуцентската компания, заставаща зад реализацията му - Limon Film, са подписали петима популярни артисти. Това са Юрдаер Окур ("Справедливостта на Кара"), Уур Юджел ("Любов извън закона" и "Вътрешен човек"), Хасибе Ерен, Еслем Акар и Фатих Берк Шахин. Те ще застанат редом до изпълнителите на главните роли в съдебната драма Ебру Йозкан и Ердал Бешикчиоулу, чиято премиера предстои скоро по турската ATV


Тук е мястото да отбележим, че Илайда Алишан и Бурак Дакак, за чието предстоящо участие в "Съдия" информирахме по-рано, са разтрогнали договорите си непосредствено преди старта на снимките. Те няма да се снимат в проекта, а на местата им застават други две млади надежди на турското кино - съответно Еслем Акар и Фатих Берк Шахин. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.