Алина Боз напуска, а Салих Бадемджи влиза в "Нагиздено плашило"

Рокади в актьорския състав на "Нагиздено плашило" (Süslü Korkuluk)
! Още преди да е започнал, новият сериал с участието на Чаатай Улусой в главната роля преътърпя редица промени. Първоначално той трябваше да се излъчва в телевизионен ефир по TV8, но заради високия му бюджет, възлизащ на над 2 милиона турски лири за епизод, бе преместен на интернет-платформата Netflix



Ето, че настъпват кардинални промени и в каста на новата психологическа драма! Алина Боз, която трябваше да изиграе главнат женска роля в "Нагиздено плашило", се е отказала от участието си в нея. Така на нейно място като екранна партньорка на Чаатай Улусой ще застане Есра Билгич, за чието присъединяване към екипа информирахме по-рано. 

Известно е още едно силно име в актьорския състав на "Süslü Korkulu"! Договор за участие в сериала с продуцентите му от компания OGM Pictures е подписал Салих Бадемджи. 37-годишният актьор, познат с изявите си в хитовете "Времето лети" (Öyle Bir Geçer Zaman Ki), "Любов под наем" (Kiralık Aşk) и "Завинаги" (İstanbullu Gelin), ще се превъплъти в образа на Димитри. 


Напомняме, че последната изява на Салих Бадемджи на телевизионния екран в Турция бе в провалилата се драма от есента на 2021 г. "Лъжец" (Yalancı), a на дигитален - в интернет-сериала "Клуб" (Kulüp), на Netflix. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.