Хатидже Шендил, Сера Кутлубей и Исмаил Демирджи в нов сериал

Нов сериал със звезден актьорски състав се подготвя за излъчване в турския телевизионен ефир! "Враг на вратата ми" (Kapımdaki Düşman) е заглавието на драмата, която ще стартира по турската FOX. Все още не е известно дали премиерата ще е тази пролет или на есен, но за сметка на това е известен актьорският ѝ състав.

Зад реализацията на "Враг на вратата ми" ще застане продуцентската компания Med Yapım. Да участват в сериала с главни роли, са се съгласили четирима от най-известните турски артисти - Хатидже Шендил ("Черни планини", "Дила" и "Част от мен"), Исмаил Демирджи ("Великолепният век: Кьосем" и "Ирония на съдбата"), Сера Кутлуб
ей
("Семейни тайни", "Безмилостен град" и "Вятърничав") и Перихан Саваш. Режисурата на "Kapımdaki Düşman" ще поеме Мурат Йозтюрк, известен до момента с работата си по "Домът, в който си роден, е твоята съдба", "Опасно изкушение" и "Любов, логика, отмъщение". 

Напомняме, че последните професионални изяви на актьорите, които ще участват във "Враг на вратата ми", бяха както следва: на Хатидже Шендил в "Голямото пробуждане" (Uyanış Büyük Selçuklu); на Исмаил Демирджи в "Лъжците и свещите" (Yalancılar ve Mumları); на Сера Кутлубей във "Вятърничав" (Hercai); и на Перихан Саваш в "Чуждата" (Elkızı).

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.