Актьор от "Пропаст" смени пола си

Турски актьор смени пола си! Ахмет Мелих Йълмаз е преминал през операция за смяна на пола от мъжки на женски. Той доби широка популярност в южната ни съседка преди две години с ролята си в хитовата криминална драма "Пропаст" (Çukur), в която се превъплъщаваше в образа на Тимсах Джелил.


33-годишният Ахмет Мелих сподели своите първи снимки като жена в профилите си в социалните мрежи. Транссексуалната жена за отрицателно време влезе в дневния ред на Турция и предизвика лавина от разнопосочни реакции по свой адрес. Йълмаз направи лаконично първо изявление по повод смяната на пола си: "Аз обичам всичките си самоличности, за вас не знам. Смятам, че ние - транс-жените, сме революционерите на нашето съвремие". В откровената си изповед бившият вече мъж разкри, че през 2013-а по време на театрално представление е станал обект на сексуално насилие от страна на мъж от публиката, който поставил банкнота от 20 лири в бельото му. 


Последната изява на Ахмет Мелих Йълмаз, чието женско име все още не е известно, бе в лятната драма от 2021-а година "Стъклени тавани" (Cam Tavanlar)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.