Елчин Сангу осъдена да изплати 3 милиона лири обезщетение

Лоши дни за Елчин Сангу. Турската актриса, добила световна популярност с ролите си в сериалите "С Русия в сърцето" (Kurt Seyit ve Şura), "Една любовна история" (Bir Aşk Hikayesi), "Любов под наем" (Kiralık Aşk) и "Ирония на съдбата" (Çarpışma), бе осъдена да изплати обезщетение от над 3 милиона турски лири на бившата си мениджърка


Делото между 36-годишната Елчин и бившата ѝ PR-специалистка Башай Окай за нарушена клауза в договорните им отношения от страна на актрисата започна още преди пет години - през 2016-а. В иска, който завела срещу Сангу, мениджърката ѝ предявила претенция за нанасяне на неимуществена вреда - изразяваща се във влизане на договорни отношения на актрисата с трето лице за участие в реклама. Преди няколко дни съдът излезе с окончателно решение по делото, уважавайки иска на Башай Окай и осъждайки Елчин Сангу да изплати общо над 3 000 000 турски лири на бившата ѝ сътрудничка. Актрисата ще има възможност да изплаща глобата си на вноски през следващите 6 години.

Последните изяви на Елчин Сангу на телевизионния екран в южната ни съседка, напомняме, бяха белязани от провали - в романтичните комедии "В добри и лоши дни" (İyi Günde Kötü Günde) от есента на 2020-а и в "Лъжците и свещите" (Yalancılar ve Mumları) от есента на 2021-а година. 


Няма коментари:

Предоставено от Blogger.