Серра Арътюрк и Мерт Рамазан Демир са заедно

Нова светска двойка се формира в Турция. Серра Арътюрк, чиято звезда като актриса изгря през изминалото лято в романтичната комедия "Рецепта за любов" (Aşkın Tarifi), и Мерт Рамазан Демир, който пък е познат с участието си в "Учител" (Öğretmen) от 2020 г., са заедно.


Преди няколко дни 23-годишната Серра, популярна и с певческата си кариера, сподели в профила си в социалната мрежа Instagram своя снимка, на която позира с роза в ръка. Мнозина разпознаха фотоса ѝ като знак, че е във връзка. А близки до чаровницата разкриват, че покорил сърцето ѝ е 23-годишният ѝ колега актьор Мерт Рамазан Демир, чиято последна изява бе в интернет-сериала "Време за смърт" (Ölüm Zamanı). 


Любопитно е, че по-рано тази година в медийното пространство в южната ни съседка бе разпространена информация за възникнала връзка между Серра Арътюрк и вече бившия ѝ екранен партньор от "Рецепта за любов" Кадир Доулу. Така последваха дори новини за развод на Кадир със съпругата му Неслихан Атагюл, оказали се впоследствие несъстоятелни. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.