Кои актриси напускат "Имало едно време в Чукурова"?

Поредни раздели в екипа на "Имало едно време в Чукурова" (Bir Zamanlar Çukurova). Две актриси напускат каста на историческата драма, излъчваща се вече четири сезона с огромен успех всяка четвъртък вечер по турската ATV. Кои са те?

Селин Генч официално се оттегля от актьорския състав на "Имало едно време в Чукурова". 27-годишната актриса, превъплъщавала се в образа на Гюлтен, няма да поднови изтичащия си договор с продуцентската компания, стояща зад реализацията на сериала - Tims&B Productions. Другото име, което е много вероятно скоро да преустанови участието си в "Bir Zamanlar Çukurova", е Селин Йенинджи. 33-годишната актриса, вдъхвала живот на героинята Санийе, отдавна се кани да напусне екипа на драмата, но до момента е била разубеждавана от създателите ѝ. Зад кулисите издават, че този път Селин била по-категорична и е въпрос на време да разтрогне договорните си отношения с фирмата на Тимур Савджъ и Бурак Саяшар.

До момента кастът на "Имало едно време в Чукурова" претърпя редица трансформации, наложили се най-вече от напускания на актьори. По-рано от екипа на сериала се оттеглиха Вахиде Перчин, Мурат Юналмъш, Керем Алъшък, Есра Дерманджъоулу, Мелике Ипек Ялова, Ханде Сорал и Назан Кесал. Въпреки всички тези ключови раздели интересът към поредицата не стихва

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.