Джанан Ергюдер се завръща на екран

Джанан Ергюдер зарадва многобройните си фенове с новината за завръщането си на екран
! Популярната актриса от "1001 нощ" (Binbir Gece), "Златната клетка" (Bıçak Sırtı) и "Войната на розите" (Güllerin Savaşı), предстои да оглави нов сериал през новата 2022 година. 

44-годишната Джанан, която през април месец тази година бе диагностицирана с рак на гърдата, е във все по-добро здравословно състояние след лечение с химиотерапия. Подобряващото се здраве на Ергюдер ѝ позволява отново да започне да практикува професията си, като първата стъпка в тази посока вече бе направена. Актрисата подписа договор с продуцентска компания Ay Yapım за участие в новия сериал "Синът ми" (Oğlu), чиято премиера предстои по турската ShowTV. В нея Джанан ще изиграе ролята на педагожката Демет. Продукцията ще разкаже историята на две малки момчета - 6-годишния Каан, растящ в недоимък и лишения, и 12-годишния Джем, подсигурен от родителите си с всичко необходимо и запален фен на видео-игрите.

Напомняме, че последната професионална изява на Джанан Ергюдер бе в "Търси мениджъра ми" (Menajerimi Ara), в който се снима от август 2020-а до април 2021-а и който бе принудена да напусне след установяването на онкологичното ѝ заболяване.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.